Rivo Sarapik • 1. jaanuar kell 11:05

"Tulede põlemas hoidmine muutub järjest keerulisemaks"

Eleringi juht Taavi Veskimägi.  Foto: Andras Kralla

Energiaturu muutuste tõttu muutub stabiilse energiakoguse pakkumine üha keerulisemaks, selgitas Eleringi juht Taavi Veskimägi Energia Aastakonverentsil vestlusringis.

See vestlusring tänases Äripäeva Raadio saates Energiatund kõlabki. Sellest selgub, kuidas kliimaeesmärgid toovad energeetikasektorile mitte probleeme, vaid uusi võimalusi ja ärimudeleid, kuidas süsinikuneutraalset energiamajandust saavutada ja millised muutused energiatarbijat ees ootavad ning palju muud.

Lisaks temale arutlevad Margo Külaots (Fortum Eesti juhatuse esimees), Hando Sutter (Eesti Energia) ja Jaanus Uiga (Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium). Vestlust veab advokaadibüroo Cobalt partner Aivar Taro.

Kuula saadet siit:

Hetkel kuum