Mart Valner • 27. oktoober 2020 kell 12:00

15 miljonit kõrgtehnoloogiasse on alles esimene samm

Kaasaegne innovatsiooniprotsess on see, et kui sul tekib idee, siis minimaalsete vahenditega mine ja testi seda kohe järgmisel päeval, rääkis saates Martin Kruus. "Ja vaata, mis tagasisidet sa sealt saad."  Foto: Andras Kralla

Äripäeva raadio rohetehnoloogia saates "Cleantech" räägime sel korral investeeringutest kõrgtehnoloogiasse, teaduse arengust ja innovatsioonist.

Valminud on nimelt uus teadus- ja arendustegevuse, innovatsiooni ning ettevõtluse arengukava aastani 2035, mille raames tahetakse tuua kokku kõrgkoolides toimuv innovatsioon ning ettevõtjad, et ühiselt ülikoolides olevaid teadmisi ka praktikasse viia. Oma panuse annab sellesse SmartCapi 15miljonine fond kõrgtehnoloogilistele ettevõtetele.

Mis suunas ettevõtlus- ja innovatsioonikeskkond edasi liikuma peab, avavad saates Sunly OÜ üks asutajaid Martin Kruus ja SmartCapi juhatuse liige Sille Pettai. Saatejuht on Mart Valner.

Kuula saadet siit:

Saadet toetavad Sunly OÜ ja MTÜ Cleantech ForEst.

Hetkel kuum