• Jaga lugu:

  Uut tüüpi uuring leiab ettevõtetele ärivõimalused

  Tallinna Ülikooli Meediainnovatsiooni professor Indrek Ibrus rääkis saates, et pea kõik loovuurimused võivad majandusele kasulikud olla.Foto: Erakogu

  "Loovuuringud pakuvad ühiskonnale uusi nähtuste ja asjade tähistamise vahendeid. Nii jõuame ka uute ideedeni, sest meil on rohkem mõtlemise instrumente." - Tallinna Ülikooli Meediainnovatsiooni professor Indrek Ibrus.

  Viimastel aastakümnetel kogu maailmas kiirelt arenenud loovuurimuse valdkond ühendab loomingulised praktikad ning teadustegevuse. Loovuurimuse käigus luuakse uusi teadmisi ja uurimismeetodeid loomingulise protsessi kaudu.
  Saates „Eetris on Tallinna ülikool“ räägime loovuurimustest Eestis ja nende kasust ettevõtjatele ja ühiskonnale.
  Spetsialistina on saates külas Tallinna Ülikooli Meediainnovatsiooni professor Indrek Ibrus. Saadet juhib Gregor Alaküla.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Avatus ja liberaalsus teenib Eesti huve ka Euroopa kaksikpöördes
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
USA aktsiaturud langesid enne suurfirmade tulemusi
Suurte tehnoloogiafirmade tulemusi oodanud USA börsid sulgusid miinuses, lõpetades nii viiepäevase ralli.
Suurte tehnoloogiafirmade tulemusi oodanud USA börsid sulgusid miinuses, lõpetades nii viiepäevase ralli.
Lahkuv juht: Ragn-Sells saab endale ägeda uue juhi
Ragn-Sellsist lahkuv juht Rain Vääna kiidab mantlipärijat Kai Realot ja valmistub talle tööd üle andma, enne kui ise uusi väljakutseid otsima asub.
Ragn-Sellsist lahkuv juht Rain Vääna kiidab mantlipärijat Kai Realot ja valmistub talle tööd üle andma, enne kui ise uusi väljakutseid otsima asub.
Raadiohommikus: Tesla teise kvartali tulemustest, Ööd Mirror Houses investeeringust ja e-kaubanduse rekordaastast
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.