• Jaga lugu:

  Tiit Pruuli: inimesed julgevad jälle reisida

  Saatekülalised Tiit Pruuli ja Rene Satsi jagavad saates ka värskeid reisimuljeid Arktikast ja Pakistanist.Foto: Erakogu

  Praegu on täiesti võimalik turvaliselt reisida ning on tagasi pöördutud ka reisibüroode poole, räägib Äripäeva raadio sisuturundussaates Eesti turismifirmade liidu juht ja Go Traveli nõukogu esimees Tiit Pruuli.

  Go Traveli nõukogu esimees Tiit Pruuli ja Go Traveli reisijuht ja reisikirjanik Rene Satsi arutlevad saates, kuidas on reisida muutunud maailmas. Transpordifirmad ja reisibürood, mis on spetsialiseerunud sissetulevale turismile, on hädas — igapäevaselt tühistatakse siinsete kõrgete viirusenäitajate tõttu grupibroneeringuid Eestisse. Siiski nendivad saatekülalised, et seniks, kuni Eestist tulijaid mujal ei piirata, tuleb kasutada võimalust väljaspool käia.
  Saates tuleb juttu ka kõige kuumematest sihtkohtadest ning elamusreisidest, mida korraldatakse eesmärgiga viia inimesi peavoolu turismikohtadest kaugemale. Tiit Pruuli, kes hiljuti saabus Arktika reisilt, jagab oma värskeid muljeid. Rene Satsi aga räägib, miks on Pakistan olnud tema kui paljureisinud inimese jaoks üks üllatavamaid reisimise sihtkohti.
  Ideid, kuhu tasuks minna, soovitavad saatekülalised otsida ka Go reisiajakirjast ja reisiraamatutest. Praktilisi nõuandeid alates sellest, kuidas mõnes kohas käituda ja lõpetades soovitustega, kuhu minna, ootab ajakirja toimetus kõigilt reisihuvilistelt.
  Kuhu aga reisivad Tiit ja Rene ise järgmisena, kuula saatest.
  Saadet juhib Mai Kroonmäe.
  Kuula saadet siit:
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tallinna börs pani nädalale rohelise punkti
Kõik kolm Balti börsi lõpetasid nädala plusspoolel; enim tõusis Tallinna indeks.
Kõik kolm Balti börsi lõpetasid nädala plusspoolel; enim tõusis Tallinna indeks.
Tahe Outdoors suurendas kahjumit
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
20 aastat Elisat juhtinud Sami Seppänen lahkub ametist Lisatud Seppäneni kommentaar!
Elisa Eesti AS tegevjuhi ja juhatuse esimehena alustas 1. detsembril 2021 Andrus Hiiepuu. Teatepulga andis Hiiepuule üle Sami Seppänen, kes on Elisat juhtinud üle 20 aasta.
Elisa Eesti AS tegevjuhi ja juhatuse esimehena alustas 1. detsembril 2021 Andrus Hiiepuu. Teatepulga andis Hiiepuule üle Sami Seppänen, kes on Elisat juhtinud üle 20 aasta.