• OMX Baltic−0,62%297,68
  • OMX Riga0,39%869,15
  • OMX Tallinn0,01%1 961,34
  • OMX Vilnius−0,36%1 166,48
  • S&P 5000,58%5 560,83
  • DOW 300,75%40 527,62
  • Nasdaq 0,55%17 461,32
  • FTSE 1000,2%8 480,63
  • Nikkei 2250,57%36 045,38
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,88
  • GBP/EUR0,00%1,18
  • EUR/RUB0,00%92,97
  • OMX Baltic−0,62%297,68
  • OMX Riga0,39%869,15
  • OMX Tallinn0,01%1 961,34
  • OMX Vilnius−0,36%1 166,48
  • S&P 5000,58%5 560,83
  • DOW 300,75%40 527,62
  • Nasdaq 0,55%17 461,32
  • FTSE 1000,2%8 480,63
  • Nikkei 2250,57%36 045,38
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,88
  • GBP/EUR0,00%1,18
  • EUR/RUB0,00%92,97
  • 31.05.22, 16:00

Tärniga restorani peremees: me ei ürita raha teenida, see on meie katselabor

Äsja ühe Michelini tärni pälvinud NOA Chef's Halli peremehe Martti Siimani sõnul ei ole selle restorani eesmärk kunagi olnud raha teenida, vaid tegemist on kohaga, kus katsetatakse uusi retsepte ja kontseptsioone, mida teistes OKO restoranides ära kasutada, rääkis Siimann saates „Turismitund“.
Restoranipidaja Martti Siimann rääkis, et on tänu maailmatasemel tunnustusele naeratanud viimase nädala jooksul rohkem kui viimase kolme aasta jooksul.
  • Restoranipidaja Martti Siimann rääkis, et on tänu maailmatasemel tunnustusele naeratanud viimase nädala jooksul rohkem kui viimase kolme aasta jooksul.
  • Foto: Andras Kralla
Räägime saates rahvusvahelise Michelini restoranigiidi laienemisest Eestisse. Alustuseks tutvustame tunnustuse tähendust, erinevaid kategooriaid ja tunnustuse saajaid. Seejärel kuulete pikemat intervjuud Michelini tärni pälvinud NOA Chef's Halli peakoka Roman Sidorovi ja OKO restoranide grupi peremehe Martti Siimanniga.

Seotud lood

Uudised
  • 25.05.22, 19:04
Selgusid Eesti Michelini-restoranid
Kolmapäeva õhtul selgusid restoranid, keda Michelini restohindajad pidasid tunnustuse vääriliseks.
Saated
  • 26.05.22, 12:11
Äsja Michelini tärniga pärjatud restorani peakokk: töötasime väga kõvasti
Eile õhtul pälvis restoran 180 kraadi ühe Michelini tärni, restorani peakokk Matthias Diether rääkis, et selle nimel on aastaid vaeva nähtud.
Saated
  • 26.05.22, 12:10
Michelini juht: need tärnid on alles algus
Michelini rahvusvahelise juhi Gwendal Poulleneci sõnul paistab Eesti kulinaariamaailm väga helge ning ta on veendunud, et tulevikus pälvib enamgi restorane tunnustuse.
Uudised
  • 27.05.22, 16:12
Restoomanik Michelini tunnustusest: see võib kaasa tuua ka külastajate arvu vähenemise
Mon Repos' kaasomanik ja peakokk Vladislav Djatšuk peab oma restorani sattumist Michelini punasesse reisijuhti suursündmuseks, kuid restorani töökorraldust ta radikaalselt muuta ei kavatse, kirjutab Delovõje Vedomosti.
  • ST
Sisuturundus
  • 29.04.25, 15:43
Viimsi Village – uus ja ainulaadne arendus rohevööndi südames
Kas oled kunagi unistanud elust, kus argipäeva stress kaob, akna taga kostab linnulaul ning hommikune jalutuskäik viib sind otse rohelusse, kuid samal ajal jäävad kõik linnamugavused käeulatusse?

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Podcastid

Tagasi Äripäeva esilehele