Premiale on suurima efekti säästlikkuses toonud digitaliseerimine
Digitaliseerimine on Premia Tallinna Külmhoonet oluliselt jätkusuutlikumaks muutnud, rääkis saates ettevõtte juht Aivar Aus.Foto: Erakogu
Tänu digitaliseerimisele kasutab Eesti vanim jäätisetootja Premia Tallinna Külmhoone optimeeritud viisil nii elektrit, vett kui toorainet ning suudab tootmist paindlikult ümber opereerida, kui mõni toode müüb paremini, kui arvati.
Saates "Jätkusuutlik ja roheline" räägib Premia Tallinna Külmhoone juht Aivar Aus, mis on aidanud kaasa ettevõtte jätkusuutlikkuse teekonnale, mis algas juba 2013. aastal. Enim on efekti ja säästlikkust andnud ning raiskamist vähendanud tootmise digitaliseerimine.
Milliseid samme on tehtud seoses pakendite taaskasutuse ja plasti vähendamisega, selgub samuti saatest. Saadet juhib Kadrin Kahu.
Minu Äripäeva kasutamiseks logi sisse või loo konto.