• OMX Baltic0,01%300,04
  • OMX Riga0,11%893,97
  • OMX Tallinn0,00%2 068,71
  • OMX Vilnius0,21%1 204,98
  • S&P 5000,83%6 279,35
  • DOW 300,77%44 828,53
  • Nasdaq 1,02%20 601,1
  • FTSE 1000,55%8 823,2
  • Nikkei 225−0,03%39 774,93
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,85
  • GBP/EUR0,00%1,16
  • EUR/RUB0,00%93,42
  • OMX Baltic0,01%300,04
  • OMX Riga0,11%893,97
  • OMX Tallinn0,00%2 068,71
  • OMX Vilnius0,21%1 204,98
  • S&P 5000,83%6 279,35
  • DOW 300,77%44 828,53
  • Nasdaq 1,02%20 601,1
  • FTSE 1000,55%8 823,2
  • Nikkei 225−0,03%39 774,93
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,85
  • GBP/EUR0,00%1,16
  • EUR/RUB0,00%93,42
  • 06.02.25, 14:54

Tippkokk Ants Uustalu: ma pole neli aastat hinda tõstnud ega tõsta ka nüüd

63 kilomeetri kaugusel Tallinnast peab tippkokk Ants Uustalu laante ja salude vahel Ööbiku restorani. Maal eduka restorani pidamiseks tuleb Uustalu sõnutsi hoida kuludelt kõvasti kokku ja teha samal ajal väga head toitu, mis paneks külastajaid sõitu ette võtma.
Ööbiku restorani peremees Ants Uustalu pererahva lemmiku ja kaasmetsahuvilise Akiraga.
  • Ööbiku restorani peremees Ants Uustalu pererahva lemmiku ja kaasmetsahuvilise Akiraga.
  • Foto: Andras Kralla
12 aastat on Uustalu Raplamaal talu-restorani pidanud. Kunagisest paksult võssa kasvanud paigast on tänaseks saanud ka Uustalu enda kodu, kus ta restorani pidamise kõrval korraldab veel matku, peetakse konverentse, pulmi ja muud.

Seotud lood

  • PRO
Videod
  • 26.11.23, 07:09
Noore peakoka valus tee tipust põhja: olin komplekside käes vaevlev närvihaige
Noorelt peakokaks saanud Orm Oja rääkis Gaselli Kongressil ausalt valusast tippu jõudmisest, mis lõppes tiitleid teeninud meeskonna lagunemise ja lõpuks ka tema enda läbipõlemisega.
Arvamused
  • 19.01.24, 04:05
Myraka ettevõtlusblogi: minu uue äri esimene tööots sel kuramuse talvel
Äripäeva kolumnist-ettevõtjal Myrakal on esimene catering tehtud. Nüüd keskendub ta taas talve vihkamisele.
Saated
  • 21.12.22, 10:02
Reval Cafe omanikest vennad lõid Orm Ojaga ühise ettevõtte: vaatame, kui kaua see abielu kestab
Rene ja Anri Treifeldt on vennad ja peagi 23aastaseks saava Reval Cafe kohvikuketi asutajad ja omanikud. Kummalegi vennale kuulub 50% Reval Cafed haldavast ettevõttest Esperan OÜ. Tänavu septembris otsustasid vennad aga lüüa käed tippkokk Orm Ojaga, kellega loodi ühiselt ettevõte Bella Ciao OÜ, mis opereerib vanalinnas endises La Bottega ruumides asuvat itaalia restorani La Cucina Di Orm Oja.
Uudised
  • 19.01.25, 04:00
“See pole esimene kord ellu jääda.” Restoranipidajad küpsetavad miinusest plussi
“Ka sel aastal surume hambad risti ja plaanime edasi minna. Tuleb endal kusagil rohkem töötada, rohkem vahetusi teha, kasutada võimalikult vähe tööjõudu,“ kirjeldab eesootavat aastat restoranide Moon ja Kolm Sibulat omanik Roman Zaštšerinski ning valmistub võitluseks ellujäämise nimel.
  • ST
Sisuturundus
  • 01.07.25, 08:12
Tahad säästa energiat? Alusta sagedusest
Sagedusmuundurid aitavad ettevõtetel saavutada energiatõhususe eesmärke, selgitab ABB Eesti sagedusmuundurite tehase inseneriosakonna juht Jaanus Karu. “Elektritarbimine kasvab hüppeliselt, kuid samal ajal kaob märkimisväärne osa energiast ebatõhusates mootorites. Lahendus? Nutikas juhtimine,” kinnitab Karu saates “Jätkusuutlik ja roheline”.

Äriplaan 2026

Äriplaan 2026

Uurime välja Eesti majanduse arengusuunad 2026. aastal, et ettevõtjatel ja tippjuhtidel oleks, millele tuginedes järgmist aastat planeerida.

Kas eksport ja kaitsetööstuse areng võiksid Eesti majandusele uue käigu sisse aidata? Kuidas näevad Põhjamaade ettevõtjad ja tippjuhid Eesti võimalusi rahvusvahelisel areenil ning kas nad plaanivad siia investeerida? Kuhu investeerivad ning millele tõmbavad pidurit Eesti ettevõtjad? Missugune on riigi äriplaan 2026. aastaks? Kõigile nendele küsimustele saad vastuse 17. septembril Eesti mõjukaimal majanduskonverentsil Äriplaan!

Enda kogemust tulevad Eestisse jagama ülemaailmse ulatusega Rootsi masina- ja metallitööstusettevõte Hanza AB asutaja ja tegevjuht Erik Stenfors ning Telia Company president ja tegevjuht Patrik Hofbauer.

  • Toimumisaeg:
    17.09.2025
  • Alguseni:
    2 k 13 p 1 t
  • Toimumiskoht:
    Tallinn

Hetkel kuum

Podcastid

Tagasi Äripäeva esilehele