• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Guvatrak asutas Lätis oma tütarfirma

  Tudeberg lausus, et Guvatrak otsustas iseseisva firma rajamise kasuks Lätis, kuna firma reklaamitegevuse maht piirkonnas suurenes. «Paljude välisfirmade esindajad valivad viimasel ajal oma tegevuskohaks Riia kui Baltimaade keskuse,» selgitas ta.
  Läti reklaamibüroos, mis kuulub 100% Guvatrakile, asub Tudebergi ütlusel tööle 15 inimest. Guvatraki Balti riikides teenindatavate klientide hulka kuuluvad Adidas, DHL, Hyundai, Volkswagen ja osaliselt Hackmann. Tulevikus kavatseb Guvatrak avada oma esinduse ka Leedus, Valgevenes, Peterburis, Moskvas ja Ukrainas.
  Tudebergi ütlusel peab Guvatrak praegu läbirääkimisi ka nelja rahvusvahelise reklaamiketiga Balti riike puudutava koostöö osas. Reklaamikettide nimesid ei soovinud ta avalikustada, põhjendades, et kolmel läbirääkimistel osaleval reklaamiketil on juba olemas koostööpartner Eestis. «Nad pole nende partneritega rahul, kuid ma leian, et info avalikustamine tekitaks vaid paksu verd,» lausus Tudeberg.
  Tänavu prognoosib Tudeberg firma käibeks ca 24 mln kr. Guvatraki käibest poole moodustab meediavahendus, ülejäänud osa videoklippide ja uudismaterjali tootmine välismaale ning reklaami, turu-uuringute ja suhtekorraldusega seotud teenused.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Loorits: kas läheme taastuvenergiale üle või maksame miljard eurot aastas?
Tänane olukord elektriturul ei ole mitte taastuvenergiale ülemineku, vaid taastuvenergiale mitte ülemineku tulemus, kirjutab Kaamos Energy juht Mihkel Loorits.
Tänane olukord elektriturul ei ole mitte taastuvenergiale ülemineku, vaid taastuvenergiale mitte ülemineku tulemus, kirjutab Kaamos Energy juht Mihkel Loorits.
Tarneahela probleemide tõttu jääb tänavu tootmata ligi 8 miljonit autot
Globaalsed autotootjad võivad tänavu kaotada tarneahelatega seotud probleemide tõttu 210 miljardit dollarit käibest, mida on kaks korda rohkem kui aasta alguses prognoositi, teatas konsultatsioonifirma Alixpartners.
Globaalsed autotootjad võivad tänavu kaotada tarneahelatega seotud probleemide tõttu 210 miljardit dollarit käibest, mida on kaks korda rohkem kui aasta alguses prognoositi, teatas konsultatsioonifirma Alixpartners.
Enefit Green võib täna avaldada uudise börsile mineku kohta
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Ruth Oltjer: börsilt raha küsida on minu jaoks liiga aeglane ja kohmakas
Tippjuht Ruth Oltjer kirjeldas Äriplaan 2022 konverentsil tagasivaatavalt, kuidas tema ettevõttele oli koroonakriisis prioriteediks Eesti riik. Ta ütles, et kriisi ajal oli tal riigiametitega suurepärane koostöökogemus, kuid mõned otsustamatud ametnikud on siiski tõrvatilgaks meepotis.
Tippjuht Ruth Oltjer kirjeldas Äriplaan 2022 konverentsil tagasivaatavalt, kuidas tema ettevõttele oli koroonakriisis prioriteediks Eesti riik. Ta ütles, et kriisi ajal oli tal riigiametitega suurepärane koostöökogemus, kuid mõned otsustamatud ametnikud on siiski tõrvatilgaks meepotis.