• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Koolituse hinnad tõusevad

  ASi EM-International tegevdirektor Tiit Elenurm möönis, et kuna elukallidus on tõusnud, on kuni 20 protsendi võrra kallinenud ka üksikkursuste hinnad. Ta ütles, et firma pakub hinnaalandust pikaajaliste lepingute puhul ja juhul, kui tellitakse korraga mitu erinevat kursust.
  «Koolitusfirmade probleem on selles, et on väga palju kliente, kes ei tee pikaajalist koolitusplaani,» sõnas Elenurm.
  AS Esko Koolitus pakub kuni 50protsendilist hinnaalandust varakult teenuse ostnud klientidele. ASi Esko Koolitus tegevdirektori asetäitja Sanna Ahonen nentis siiski, et hinnad on võrreldes eelmise aastaga tõusnud 10 protsenti, kuid kallimatel kursustel kasutatakse ka professionaalsemaid lektoreid.
  ASi Mercuri International konsultant Aet Leppik ütles, et Mercuri teeb küll hinnaalandust, kuid selles osas puuduvad kindlad reeglid. Samas lisas ta, et tema arvamusel kaotab hinnaalandusega koolitus kindlasti kvaliteedis.
  Invicta ASi müügijuht Leena Politanova teatas, et nende firma korraldatud turu-uuringu järgi on kliendid rohkem huvitatud tulevikku suunatud kursustest. Näiteks juhtimise ja majanduse arvestuse alasest koolitusest.
  «Kuna Eestis toimub kapitali kontsentratsioon, võiks kasvada nõudlus strateegiaalase koolituse järele,» ütles Tiit Elenurm. Ta lisas, et oluline on ka meeskonnatöö ja organisatsiooni kultuuri alane koolitus.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Loorits: kas läheme taastuvenergiale üle või maksame miljard eurot aastas?
Tänane olukord elektriturul ei ole mitte taastuvenergiale ülemineku, vaid taastuvenergiale mitte ülemineku tulemus, kirjutab Kaamos Energy juht Mihkel Loorits.
Tänane olukord elektriturul ei ole mitte taastuvenergiale ülemineku, vaid taastuvenergiale mitte ülemineku tulemus, kirjutab Kaamos Energy juht Mihkel Loorits.
Morgan Stanley strateeg: tulekul korrektsioon või karuturg
Morgan Stanley strateeg Michael Wilson prognoosib, et praegune pulliturg lõpeb enne aastavahetust korrektsiooni või karuturuga.
Morgan Stanley strateeg Michael Wilson prognoosib, et praegune pulliturg lõpeb enne aastavahetust korrektsiooni või karuturuga.
Enefit Green võib täna avaldada uudise börsile mineku kohta
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Ruth Oltjer: börsilt raha küsida on minu jaoks liiga aeglane ja kohmakas
Tippjuht Ruth Oltjer kirjeldas Äriplaan 2022 konverentsil tagasivaatavalt, kuidas tema ettevõttele oli koroonakriisis prioriteediks Eesti riik. Ta ütles, et kriisi ajal oli tal riigiametitega suurepärane koostöökogemus, kuid mõned otsustamatud ametnikud on siiski tõrvatilgaks meepotis.
Tippjuht Ruth Oltjer kirjeldas Äriplaan 2022 konverentsil tagasivaatavalt, kuidas tema ettevõttele oli koroonakriisis prioriteediks Eesti riik. Ta ütles, et kriisi ajal oli tal riigiametitega suurepärane koostöökogemus, kuid mõned otsustamatud ametnikud on siiski tõrvatilgaks meepotis.