• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Koolituse hinnad tõusevad

  ASi EM-International tegevdirektor Tiit Elenurm möönis, et kuna elukallidus on tõusnud, on kuni 20 protsendi võrra kallinenud ka üksikkursuste hinnad. Ta ütles, et firma pakub hinnaalandust pikaajaliste lepingute puhul ja juhul, kui tellitakse korraga mitu erinevat kursust.
  «Koolitusfirmade probleem on selles, et on väga palju kliente, kes ei tee pikaajalist koolitusplaani,» sõnas Elenurm.
  AS Esko Koolitus pakub kuni 50protsendilist hinnaalandust varakult teenuse ostnud klientidele. ASi Esko Koolitus tegevdirektori asetäitja Sanna Ahonen nentis siiski, et hinnad on võrreldes eelmise aastaga tõusnud 10 protsenti, kuid kallimatel kursustel kasutatakse ka professionaalsemaid lektoreid.
  ASi Mercuri International konsultant Aet Leppik ütles, et Mercuri teeb küll hinnaalandust, kuid selles osas puuduvad kindlad reeglid. Samas lisas ta, et tema arvamusel kaotab hinnaalandusega koolitus kindlasti kvaliteedis.
  Invicta ASi müügijuht Leena Politanova teatas, et nende firma korraldatud turu-uuringu järgi on kliendid rohkem huvitatud tulevikku suunatud kursustest. Näiteks juhtimise ja majanduse arvestuse alasest koolitusest.
  «Kuna Eestis toimub kapitali kontsentratsioon, võiks kasvada nõudlus strateegiaalase koolituse järele,» ütles Tiit Elenurm. Ta lisas, et oluline on ka meeskonnatöö ja organisatsiooni kultuuri alane koolitus.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Sille Pettai: rohepööre vajab heas mõttes survet
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Madara käive paisus viiendiku, kasum kasvas ja kasvueemärgid püsivad
Läti kosmeetikatootja MADARA Cosmetics kasvatas eelmisel aastal käivet 20 protsenti ning puhaskasum kasvas aastaga 6,5 protsenti.
Läti kosmeetikatootja MADARA Cosmetics kasvatas eelmisel aastal käivet 20 protsenti ning puhaskasum kasvas aastaga 6,5 protsenti.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Esimeses kvartalis kasvasid palgad üle 8 protsendi
Statistikaameti andmetel oli keskmine brutokuupalk selle aasta esimeses kvartalis 1593 eurot ehk 8,1% suurem kui eelmisel aastal samal ajal.
Statistikaameti andmetel oli keskmine brutokuupalk selle aasta esimeses kvartalis 1593 eurot ehk 8,1% suurem kui eelmisel aastal samal ajal.
Hepsori juht: ostjad on hinnatõusu vastu võtnud
Hepsori juhi Henri Laksi sõnul on olukord selline, et üks silm nutab, nähes, mis maailmas toimub. Teine silm aga naerab selles mõttes, et juba töös olevad arendusprojektid on heas seisus.
Hepsori juhi Henri Laksi sõnul on olukord selline, et üks silm nutab, nähes, mis maailmas toimub. Teine silm aga naerab selles mõttes, et juba töös olevad arendusprojektid on heas seisus.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.