28. september 1997 kell 22:00

Nugise nägemused

Omal ajal riigikogu spiikerina tähelepanu keskpunktis olemisega harjunud Ülo Nugis ei osanud ega vist tahtnudki pärast uusi valimisi kuidagiviisi oma pettumust varjata. Solvatud eneseuhkus sundis parempoolse mehe veel paremate jahimaade otsinguil koguni koondmeeste paati üle kargama.

Sel nädalal peaks lõpuks saama selge pildi kaitsestruktuuride kõrgeimate meeste saatusest. Vähemalt on president ja peaminister säärase veksli välja käinud. Kaitseminister Andrus Öövel tõenäoliselt oma tagasiastumispalvet tagasi ei võta, ehkki see valitsusjuht Siimannile meeldiks.

Väljavahetamistega seoses tekib või tekitatakse alati hulgaliselt spekulatsioone. Nii haistabki võimalust suurele lavale naasta ka Ülo Nugis, kes levitab hoolega infot, et talle küll otse ettepanekut tehtud pole, ent sellegipoolest on ta kuulnud jutte oma nimetamisest uueks kaitseministriks.

Nojah, kes see ikka koera saba tõstab kui mitte koer ise. Eriti soliidne on seda teha stiilis -- naised saunas rääkisid.

Hetkel kuum