Liising vaid tugevaile

02. veebruar 1998, 00:00

Üks põhjustest, miks liisingut ei saa nii kergelt kui möödunud aastal, on see, et nõudlus liisingu järele ületab tugevalt pakkumist, lausus Tallinna Panga Liisingu juhatuse esimees Veiko Taevere. «Möödunud on arutu rahapakkumine,» lisas Taevere. «Arvestame rohkem enda huve.»

Hoiupanga Liisingu müügidirektor Riivo Roos tunnistas, et möödunud aasta likviidsuskriis Eesti rahaturul on mõjutanud ka liisingufirmasid. Rahaga on küll kitsam kui eelmisel aastal, lisas ta.

Selle tagajärjena, et igaühele liisingut ei anta, on Roosi sõnul liisingufirmade kasv aeglustunud. Roos lausus, et sellele kliendile, kes on võimeline liisingumakseid tasuma, ei muutu oluliselt midagi, ainult protsendid on võrreldes eelmise aastaga suurenenud.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 18:09
    Otsi:

    Ava täpsem otsing