Vastutustundetud juhterastajad

28. mai 1998, 00:00

Erastamisagentuuri nõukogu ei ole kuu aja vältel saanud istungeid pidada, sest vajalikku kvoorumit pole kokku saadud. Et nõukogu oleks otsustusvõimeline, peab 11 nõukogu liikmest kohal olema 8. Nõukogu liikmete vastutustundetu suhtumise tõttu on veninud Olümpia hotelli erastamisviisi kinnitamine ja ka otsuse langetamine Eesti Põlevkivi erastamisnimekirja lülitamise kohta. Kui nõukogu liikmed ei leia aega tööülesannete täitmiseks, siis peaksid nad end taandama. Selle sammuga leevandaksid oma pingelist ajakava ja kiirendaksid ühtlasi erastamist.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing