17. juuni 1998 kell 22:00

Isku ehitab Sikupilli mööblipoe

Soome mööblifirma Isku kohalik tütarfirma Isku Mööbli AS tahab tuleval kuul sõlmida lepingu ehitusfirmaga AS Merko Ehitus, et rajada Tallinna Sikupilli kvartalisse 70--80 miljonit krooni maksev mööblikauplus.

«Loodan, et tuleval kuul sõlmime lepingu,» kinnitas eile Isku Mööbli juhatuse esimees Markku Laikka.

Merko Ehituse peadirektori Tõnu Toomiku sõnul on Iskuga mööblikaupluse ehitamisest juttu olnud juba alates Sikupilli krundi hoonestusõiguse ostmisest Tallinna linnalt.

Isku otsib võimalust ehitada uus ja suurem kauplus, sest Pärnu maanteel asuva kaupluse müük näitab kasvu, selgitas Laikka. Ta möönis, et üks põhjus on ka sügisel valminud Tammsaare tee pikendus, mis tõstis Pärnu maantee kõrgemale. «Järvevana teelt on juurdepääs hea, aga Pärnu maanteelt on kaupluse ette keeramisega tõesti tegemist, eriti linna poolt tulles,» ütles Laikka.

Tartu maantee, Peterburi tee ja Järvevana tee ristmiku kõrval Sikupilli kvartalis ehitab Merko Ehitus praegu Audi maaletooja ASi Reval Auto müügisalongi. Varem on seal valminud ASi Ascar Opeli keskus, elektroonikakaupade maaletooja ASi Renerk hulgiladu ja USA-Norra kütusekontserni Hydro-Texaco automaattankla. ÄP

Hetkel kuum