• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Isku ehitab Sikupilli mööblipoe

  Soome mööblifirma Isku kohalik tütarfirma Isku Mööbli AS tahab tuleval kuul sõlmida lepingu ehitusfirmaga AS Merko Ehitus, et rajada Tallinna Sikupilli kvartalisse 70--80 miljonit krooni maksev mööblikauplus.
  «Loodan, et tuleval kuul sõlmime lepingu,» kinnitas eile Isku Mööbli juhatuse esimees Markku Laikka.
  Merko Ehituse peadirektori Tõnu Toomiku sõnul on Iskuga mööblikaupluse ehitamisest juttu olnud juba alates Sikupilli krundi hoonestusõiguse ostmisest Tallinna linnalt.
  Isku otsib võimalust ehitada uus ja suurem kauplus, sest Pärnu maanteel asuva kaupluse müük näitab kasvu, selgitas Laikka. Ta möönis, et üks põhjus on ka sügisel valminud Tammsaare tee pikendus, mis tõstis Pärnu maantee kõrgemale. «Järvevana teelt on juurdepääs hea, aga Pärnu maanteelt on kaupluse ette keeramisega tõesti tegemist, eriti linna poolt tulles,» ütles Laikka.
  Tartu maantee, Peterburi tee ja Järvevana tee ristmiku kõrval Sikupilli kvartalis ehitab Merko Ehitus praegu Audi maaletooja ASi Reval Auto müügisalongi. Varem on seal valminud ASi Ascar Opeli keskus, elektroonikakaupade maaletooja ASi Renerk hulgiladu ja USA-Norra kütusekontserni Hydro-Texaco automaattankla. ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Triinu Järviste: kas Eesti haiglaid tohib piiramatult rahastada?
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Andmekaitsele läbi sõrmede vaatamine maksab miljoneid
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.