7. september 1998 kell 22:00

Soome pole vedajale enam ahvatlev

Ekspedeerijad pole nõus eelmises transpordirubriigis väidetuga, et Poola teelubade lõppemisega töötuks jäävad vedajad suunduvad Skandinaavia vedudele, tuues sinna kaasa hinnalanguse.

Tavaliste Poola teelubade lõppemisega ei suundu veokid, millele Poola territoorium jääb suletuks, uut tööd otsima Skandinaavia vedudele. Sellesuunaline veoturg on juba jaotatud. Pealegi on Skandinaavia veosuund oma lihtsuse tõttu juurde meelitanud palju algajaid veofirmasid. Nende eesmärk polegi üleküllastunud veoturult niivõrd kasumit teenida, kuivõrd esmakontakte luua. Lääne-Euroopa vedudega hellitatud vedajatel on aga vaja kasumit. Seetõttu üritavad Poola läbimiskeelu saanud vedajad oma kliente hoida ja Euroopasse pääseda laevaga.

Hetkel kuum