• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Odav dollar tekitas ostupalaviku

  Hoiupanga Rävala kontori teller Margit Repson rääkis, et inimesed helistasid panka pidevalt ning uurisid, mis on dollari kurss ja kas pangal veel üldse valuutat jätkub. «Valuutavahetusbokside taga oli pidev järjekord, inimesed vaatasid pangasaalis kurssi ning tormasid seepeale raha vahetama,» seletas Repson.
  Viru tänaval asuva Monexi valuutavahetuspunkti töötaja sõnul osteti hoolimata Viru tänava «turismisõbralikust kursist» eile dollareid tavapärasest mitu korda rohkem. «Lisaks soodsale kursile rääkisid mõned inimesed, et kardavad devalveerimist, teised jälle, et pangad lähevad pankrotti, mistõttu nad enam pankades raha ei hoia,» ütles neiu. Ka Saksa markasid osteti rohkem kui tavaliselt, lisas Monexi töötaja.
  ASi Tavid juhataja Alar Tamming kinnitas, et dollareid ostetakse rohkem. Kurss on soodne ning trend on jõudsalt langev, avaldas üks Tavidi töötaja arvamust. Tema sõnul ostetakse tihti mitu tuhat dollarit korraga.
  Eesti Panga infoosakonna juhataja Andrus Kuusmanni sõnul pole inimestel põhjust devalveerimist karta. «Eks varsti hakka dollareid ostnud inimesed kahju kandma, sest raha tuleb tagasi kroonideks vahetada ning ostu-müügi kursi vahe toob kahjumit.»
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.