• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Maailma börsid

  USA. Ühendriikide turud liikusid taas plusspoolele. Dow tõusis päeva esimesel poolel 170 punkti, kuid päeva teisel poolel muutis turg järsult suunda ja lõpetas vaid 39,4 punkti plussis. Tihedalt tehnoloogiasektoriga seotud NASDAQ langes 9,54 punkti. IBM kasum ületas 7% võrra eelmise aasta sama perioodi kasumit (1,56 USDd aktsia kohta). Tulemus ületas prognoositu 0,03 USD võrra. Aktsia hind langes pärast ajaloo kõrgeima hinna 142,312 USD saavutamist 1,5 USD võrra.
  Dow kiire tõusu põhjus esimestel tundidel oli finantssektoris suurenenud ostusurve. Tõuke andsid muidugi Bankers Trusti ja Deutsche Bank AG võimalik liitumine ja Chase Manhattani oodatust paremad III kvartali tulemused.
  Helsingi. Helsingi börs jätkas kolmapäeva esimesel poolel tõusuga. Ostusurve nõrgenemine ning kasumivõtt metsandussektoris muutsid HEX-indeksi suunda. Viimastel tundidel kukkus indeks järsult 4254 punktile, olles eelnevalt saavutanud päeva kõrgeima taseme 4294 punkti.
  Stockholm. Rootsi börs alustas järsu langusega 2891 punktile. Indeksi kukkumisele aitas kaasa Ericssoni aktsia, mis nõrgenes 5,23%. Mõjutas ka suhteliselt nõrkade finantsaruannete avalikustamine. Euroopa turgude üldine nõrkus mängis siingi rolli.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Et saunamõnusid jätkuks kauemaks!
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Enefit Green võib täna avaldada uudise börsile mineku kohta
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.