Indrek Kald • 13. oktoober 1999 kell 22:00

Mobiilikõned ühe hinnaga

Radiolinja uus hinnapakett Point tähendab revolutsiooni mobiilsides, sest varem ei ole ükski lepinguline pakett lubanud helistada kõigile Eesti mobiiltelefonidele ühe hinnaga.

Point-paketi kasutaja ei pea operaatori valikul enam arvestama, millises võrgus asuvad tema sõbrad või äripartnerid, kõigile saab helistada sama hinnaga -- 2.95 krooni minut. Seevastu Eesti Telefoni võrku helistamine on oluliselt kallim -- 7.95 krooni minut. Siiski saab klient valida ühe lauatelefoni numbri, kuhu ta saab helistada 2.95 krooni minut.

Suurim mobiilsideoperaator Eesti Mobiiltelefon ei saanud sellist hinnasõda rahulikult pealt vaadata ja muutis sel nädalal ajutiselt oma paketi Delta hinnakirja. Oktoobri lõpuni on selle paketi kasutajatel võimalik kõikdele Eesti mobiiltelefonidele helistada sama hinnaga -- 2.75 krooni minut. Samamoodi on aga Delta puhul kallis Eesti Telefoni helistamine -- 7.50 krooni minut.

Varem on ühtsed hinnad kõikidele väljahelistatavatele kõnedele kehtestanud Q GSM oma kõnekaardiga Smart, kus kõneminuti hind maksab 4 kr.

Hetkel kuum