• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinna volikogu juhib Voog

  Voogi poolt hääletasid vastaspoole ähvardustele ja lubadustele vaatamata kõik kolmikliidu ja Rahva Usalduse koalitsiooni 33 liiget. «Tulemus oli ootuspärane, kuigi surve koalitsiooni liikmetele oli väga tõsine,» ütles Voog. Tema sõnul vabastatakse nüüd töölt saamatud või usalduse kaotanud ametnikud.
  Veel vähemalt esialgu täideviimata ähvardustele lisandus üleeilse öö jooksul Lasnamäe ja kesklinna majaseintele kiri 666 Ivanov, S. «Katsed pakkuda inimestele meelehead ja ähvardused on kahtlemata väga ebameeldiv aspekt Eesti poliitikas,» nentis Voog, lisades, et isiklikult teda ei ähvardatud ja talle ka midagi ei pakutud.
  Voog ei välistanud, et kolmikliidu poliitikud teevad juhtunu kohta ka politseile avaldusi, kuid see oleneb juba konkreetsetest isikutest.
  Keskerakonna abiesimees Peeter Kreitzberg väitis, et saatanliku maiguga numbrikombinatsiooni kasutamine on äärmiselt labane trikk. «Samuti lükkan ma ümber, nagu oleks Koit Pikaro ähvardanud Sergei Ivanovi ja tema pereliikmeid,» ütles Kreitzberg. Ta lisas, et on olnud pikki ja pingelisi vestlusi koalitsiooni liikmetega, aga mingeid ähvardusi küll pole olnud.
  Hääletustulemusi hinnates nentis Kreitzberg, et taas kord ei pidanud kokkulepped. Tema sõnul poleks Keskerakond Savisaare kandidatuuri üldse üles seadnud, kui polnuks põhjust võitu loota. «Oli inimesi, kes arvasid, et nad võiksid meie järgi joonduda,» väitis Kreitzberg.
  Savisaar hääletustulemuste teatavaks tegemise ajaks enam volikogu istungitesaali ei ilmunud.
  «Nüüd on Keskerakonnal aeg mõelda, kuidas võita valimistel üle 50% häältest, sellega puhastuks ka Eesti poliitiline maastik,» lausus Kreitzberg.
  1996. a suutis Savisaar kahe nädalaga koalitsiooni volikogus enda kasuks ümber mängida.
  Kreitzberg avaldas lootust, et kolmikliit on olnud õppimisvõimeline ja seda kahe nädala varianti enam ei korda. «Praeguse koalitsiooni koosseisu puhul nende koostöö kerge ei tule,» lisas ta.
  Järgmisel neljapäeval hääletab volikogu ametisse linnapea, suure tõenäosusega saab selleks praegune siseminister Jüri Mõis. Isamaaliit otsib praegu uut siseministrit.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tanel Kandle: auk preservatiivi, sott näkku
Plaan tõsta lastetoetusi on järjekordne näide, kuidas eduka ja targa vaba turumajandusega Eesti ehitamise asemel aitavad ka need, kes ise end parempoolseteks tituleerivad, kaasa riigi vedamisele vasakule sotsiaalsohu, kirjutab ajakirjanduse ja kommunikatsiooni magistrant Tanel Kandle.
Plaan tõsta lastetoetusi on järjekordne näide, kuidas eduka ja targa vaba turumajandusega Eesti ehitamise asemel aitavad ka need, kes ise end parempoolseteks tituleerivad, kaasa riigi vedamisele vasakule sotsiaalsohu, kirjutab ajakirjanduse ja kommunikatsiooni magistrant Tanel Kandle.
Enefit Greeni aktsionärid kinnitasid dividendi
Täna toimus Enefit Greeni aktsionäride koosolek, kus kinnitati 0,151 eurone dividend, selgub börsiteatest.
Täna toimus Enefit Greeni aktsionäride koosolek, kus kinnitati 0,151 eurone dividend, selgub börsiteatest.
Coop Panga tippjuht: usaldust tuleb treenida
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Raadiohommikus IT-minister, aasta reklaamiagentuur ja revolutsioon tervishoius
IT-minister Andres Sutiga räägime Eesti riigi positsioonidest WEB3- ja krüptomaastikul – tegu on kiiresti muutuva valdkonnaga, mis kipub regulatsioonidele jalgu jääma.
IT-minister Andres Sutiga räägime Eesti riigi positsioonidest WEB3- ja krüptomaastikul – tegu on kiiresti muutuva valdkonnaga, mis kipub regulatsioonidele jalgu jääma.
Eesti saab leevendada inflatsiooni mõju, hinnatõusu ennast pidurdada on raske
Kuivõrd inimeste ostujõust viiendiku, vaesematel isegi kolmandiku viinud hinnatõus on põhjustatud peamiselt Eestist väljaspool tekkinud põhjustest, napib ka võimalusi, kuidas seda siin kohapeal pidurdada.
Kuivõrd inimeste ostujõust viiendiku, vaesematel isegi kolmandiku viinud hinnatõus on põhjustatud peamiselt Eestist väljaspool tekkinud põhjustest, napib ka võimalusi, kuidas seda siin kohapeal pidurdada.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.