Madli Zobel • 29. juuni 2000 kell 11:06

Lennuliiklusteeninduse AS saab uue administratiivhoone

OÜ Eesti Ehitus annab homme Mõigus üle Lennuliiklusteeninduse administratiivhoone, Eesti ehitusmaastikul ainulaadse, vundamendist katuseni monoliitbetoonist ehitise, teatas EE grupi juhi abi Saale Veske.

Arhitekt Raivo Puusepa projekteeritud kahekordse kontorihoone interjööris on kasutatud tavapäratuid lahendusi: viimistlemata betoonseinu, katmata ventilatsioonilõõre ning vineerist vaheseinu. Moodsa arhitektuuriga hoones on 1200 m² kasulikku pinda ning selle ehitusmaksumus on 10 miljonit krooni.

Eesti Ehitus kuulub 100%-liselt kodumaisel kapitalil põhinevasse ehituskontserni EE Grupp, mille 1999. aasta konsolideeritud netokäive oli 590 miljonit krooni ning puhaskasum 26 miljonit krooni.

Hetkel kuum