Inno Tähismaa • 28. august 2000 kell 9:59

Riigiametnikud korraldavad efektiivsuse-teemalise kokkusaamise

8.-9. septembril toimub peaministri ja riigikantselei initsiatiivil Tartus Vanemuise kontserdimajas riigiametnike foorum 'Kvaliteet ja efektiivsus avalikus halduses', teatas riigikantselei esindaja.

Tartus toimuva ürituse eesmärk on korraldada üks kord aastas kõrgematele riigiametnikele ulatuslik koolitus- ja infovahetuspäev, samuti luua riigiametnikele võimalus arutada valitsuse liikmete ja kutsutud ekspertide osavõtul olulisemaid teemasid, mis määravad meie avaliku halduse arengut eelolevatel aastatel.

Esimesel foorumil 'Kvaliteet ja efektiivsus avalikus halduses' on käsitluse all halduspoliitika, ametnike ootused ja areng, partnerlus avaliku, era- ja kolmanda sektori vahel, organisatsioonide arendus- ja koolitusvõimalused.

Konverentsi avab peaminister Mart Laar, ettekannetega astuvad üles rahandusminister Siim Kallas, peaministri nõunik Linnar Viik, sotsiaalministeeriumi kantsler Hannes Danilov, riigikantselei avaliku halduse büroo juhataja Väino Sarnet, Clive Parry Suurbritannia Riigikantseleist (Cabinet Office), Heikki Joustitie Soome Rahandusministeeriumist, Scandic Hotels Eesti ASi juhatuse esimees Toomas Sildmäe, Tallinna abilinnapea Liisa Pakosta jt.

Konverentsi registreerumine <#aadressil=http://www.eipa.ttu.ee/foorum/>.

Hetkel kuum