• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Parkimistrahvide nõue tunnistati seadusega kooskõlas olevaks

  Riigikohtu otsusele tuginevad parkimisametnikud ning kohtutäiturid välistavad, et parkimistrahvide tegemise võib ebaseaduslikuks kuulutada vaid selle tõttu, et autole kinnitatavale kviitungile on kirjutatud 'nõue', mitte 'otsus', kirjutab Postimees.

  Kuigi täitevmenetluse seadustik sätestab, et halduskaristusi saab välja nõuda vaid haldusõiguserikkumiste protokolli või trahviotsuse alusel, tunnistas riigikohus juba mullu, et dokumendi vale nimi ei vabasta eeskirju rikkunud süüdlast karistusest.
  Eilses Eesti Päevalehes ilmunud artiklis kutsus üks riigikogu menetluses oleva haldusõiguserikkumiste seadustiku paranduse autor, teede- ja sideministeeriumi jurist Sven Hiedel inimesi üles mitte parkimistrahve maksma, sest nende väljanõudmine on ebaseaduslik.
  Tallinna transpordiameti juhtide hinnangul on tegu järjekordse katsega inimesi eksitada ning segadusse ajada.
  Tallinna transpordiameti juhataja kohusetäitja Andres Harjo sõnul peavad kõik parkimiskorda rikkunud inimesed oma trahvid siiski ära maksma nagu varemgi, ning ka parkimiskontrolörid jätkavad oma tööd senise agarusega.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Hästi sihitud piirangud, aga viirus lendas juba radarist välja
Niisuguseid koroonameetmeid, nagu nüüd välja kuulutati, läks vaja juba enne valimispäeva, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Niisuguseid koroonameetmeid, nagu nüüd välja kuulutati, läks vaja juba enne valimispäeva, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Aasia aktsiaturud on langemas
Aasia aktsiaturud on täna langenud, sest bitcoini hinnarekordi ja USA aktsiaturgude tõusuga seotud optimism leevenes ja seda hakkasid asendama värsked mured Hiina kinnisvarasektori pärast, vahendab Reuters.
Aasia aktsiaturud on täna langenud, sest bitcoini hinnarekordi ja USA aktsiaturgude tõusuga seotud optimism leevenes ja seda hakkasid asendama värsked mured Hiina kinnisvarasektori pärast, vahendab Reuters.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Raadiohommikus: verivärsked kommentaarid Coop Panga majandustulemustele
Äripäeva raadio hommikuprogrammis värsked teated buumivast börsist ja ähvardavatest koroonapiirangutest. Hommikul kell 8.00 avalikustab Coop Pank värsked majandustulemused, saame teada, kas kasum ja kasvud on sama tugevad, nagu olid sel nädalal LHV-l. Kell 8.05 on küsimustele vastamas pangajuht Margus Rink.
Äripäeva raadio hommikuprogrammis värsked teated buumivast börsist ja ähvardavatest koroonapiirangutest. Hommikul kell 8.00 avalikustab Coop Pank värsked majandustulemused, saame teada, kas kasum ja kasvud on sama tugevad, nagu olid sel nädalal LHV-l. Kell 8.05 on küsimustele vastamas pangajuht Margus Rink.