• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Soe ilm ja kallis vedelkütus viivad Pärnu Soojuse kahjumisse

  ASi Pärnu Soojus tootmisdirektor Velvo Jõger ütles, et liiga sooja ilma mõju on tunda ka tema juhitavas ettevõttes.

  'Eelmisel aastal oli novembri keskmine temperatuur 1,9 kraadi, tänavu on aga 4,4 kraadi sooja, see mõjutab olukorda negatiivselt - mullu tootsime novembris 19 000 mWh soojust, sel aastal aga ainult 15,2 mWh, mis on sama palju, kui möödunud aasta oktoobris,' rääkis Jõger eile. 'Tarbijale on see hea, ettevõttele aga halb, sest kuukäive on möödunud aastaga võrreldes 1,5 miljoni krooni võrra väiksem, meie jaoks on see väga tõsine tagasilöök.'
  Jõger lisas, et ilmast veel tõsisem tegur on eelmise aastaga võrreldes vedelkütuse enam kui kahekordne hinnatõus. 'Soe ilm ja kallis vedelkütus mõjuvad koos nii, et selle aasta lõpeme 2-3 miljoni kroonise kahjumiga, eelmisel aastal saime aga üle miljoni krooni kasumit,' nentis Jõger. 'Kui negatiivne mõju ületab kriitilise piiri, tuleb hakata sooja hinda tõstma.'
  Kokkuhoiu eesmärgil on Jõgeri sõnul edasi lükatud remonditööd, üritatakse kokku hoida ka tööjõu kuludes. 'Teeme ainult hädavajalikku remonti, ülejäänud peab ootama,' ütles ta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
S&P 500 aktsiaindeks tõusis uude ajaloolisse tippu
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Selgusid aasta töösturi nominendid
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.