Microsofti looja sulgeb e-poe

ÄP Online 09. jaanuar 2001, 00:00

Mercate.com alustas tööd 1998. aasta mais, poe töökontseptsioon on tuginenud printsiibile ?We ? commerce? (?Meie ? kommerts?), kui samade ostusoovidega kliendid ühinevad, et osta kaupa suurema partiina hulgimüüjalt.

Sama printsiibiga saab kaupa otsa Eestis investeerimispankur Rain Lõhmusele kuuluvas internetioksjonis osta.ee ?Ostame koos? nimelise lahenduse abil.

E-pood kuulub Paul Allenile kuuluvale fondile Vulcan Ventures. Teatatakse, et eelmise aasta lõpetas Mercate.com plussis, kuid enamik ligi 1,46 miljardist kroonist, mis e-pood eelmise aasta jooksul teenis, on juba ära kulutatud.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:59
    Otsi:

    Ava täpsem otsing