Inno Tähismaa • 7. veebruar 2001 kell 10:38

Edelaraudtee on alustanud üleliigsete autode ja vara mahamüümist

Edelaraudtee on alustanud üleliigsete autode ja vara mahamüümist, ütles AS Edelaraudtee tegevjuht Henn Ruubel täna hommikul Kuma Raadiole.

Ruubel ütles, et vara müüakse maha, kuna autosid ja muud vara on tänases seisus liiga palju. ?Võttes arvesse seda, et oluliselt väheneb või kaob hoopiski meie liiklus Eesti Raudtee liinidel, siis jääb meil üle nii ronge kui autosid ja kõike muud tehnikat, mis sinna juurde kuulub.?

Tänane Äripäev annab mõista, et Edelaraudtee võib loobuda veebruari lõpule kavandatud aktsiakapitali laiendamisest. Kuma Raadio küsis Ruubelilt, kas see võib tähendada, et inglased loobuvad Edelaraudteest üldse. Henn Ruubel: ?Ei oska selle kohta hetkel täpsemaid kommentaare anda. Seda peaks küsima inglaste käest täpsemalt.?

Hetkel kuum