• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Raudteel jõudsid kõnelused ummikseisu

  Sotsiaalprogrammi sätete täitmise korral Eesti Raudtee poolt tagaks ametiühing koondamiste ajal töörahu.
  Kuigi Eesti Raudtee ja Eesti Raudteelaste Ametiühing on läbirääkimistel jõudnud mitme olulise kokkuleppeni sotsiaalprogrammis, on lahendus siiski leidmata osas raudteelastele olulistes punktides.
  Raudteelased nõuavad sotsiaalprogrammis, et tööd jätkaks Tapa Veduridepoo, et koondatavate arvud oleksid ametiühingute ja tööandjate vahel kooskõlastatud ning lepingu lisas oleks fikseeritud, et Eesti Raudtee ei koondaks 2002. aastal üle 350 töötaja.
  Ametiühingud soovivad tööandjalt kirjalikku informatsiooni täiend- ja ümberõppe võimalustest tööandja kulul ning Eesti Raudtee vakantsetest töökohtadest. Samuti soovitakse tööandjalt ka koolitust ja ümberõpet.
  Kuna selle lepingu sõlmimine on äärmiselt oluline töötajate garantiide ja samuti riigi seisukohalt, siis tahavad raudteelased pöörduda peaminister Mart Laari poole. Raudteelased teevad peaministrile ettepaneku kohtuda selle küsimuse arutamiseks. Oma lõplikud seisukohad on esitatud ka tööandjale.
  Autor: ÄP Online
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Triinu Järviste: kas Eesti haiglaid tohib piiramatult rahastada?
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Andmekaitsele läbi sõrmede vaatamine maksab miljoneid
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.