Viimased kohad aastavahetusreisidel

Liina Leiten 07. detsember 2001, 00:00

Päikselistest sihtkohtadest on kõige enam võimalusi uut aastat vastu võtta Kanaari saartel, kuhu on aastavahetusreise pakkuda nii Soome reisikorraldajatel kui ka Eesti turismifirmadel. Lisaks tavapärastele päikesevannidele ja ekskursioonidele ootavad Kanaaridele sõitjat ees värvikad pidustused ning karnevalid. Samuti võib reisibüroodest veel küsida aastavahetusreisi Egiptusesse, Madeirale vm, vedamise korral võib leida üksikuid kohti ka näiteks reisidele Taisse või Keeniasse. Individuaalpakette võib tellida mujalegi, kuid arvestama peab sellega, et igaks kuupäevaks ei puugi enam lennukipileteid olla.

Aastavahetust võib veeta ka Euroopa metropolides. Kolme-neljapäevasid pakette omapäi reisijaile pakutakse Londonisse, Pariisi, Viini, Kopenhaagenisse, Prahasse jm. Keskmiselt 6000 krooni eest saab hotellimajutuse ja lennupiletid, lisatasu eest võib osta juurde piduliku õhtusöögi, ooperi- või muusikalikülastuse.

Teistmoodi aastavahetust võib seltskonniti või perega minna otsima suusakeskustesse nii Skandinaavias kui Euroopas. Veel on võimalik vabu kohti leida mõnele grupireisile, enam võimalusi on omal käel sõitjatel.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:12
    Otsi:

    Ava täpsem otsing