ÄP fototoimetus • 9. detsember 2001 kell 22:00

Käsiraamat õpetab vara säästma ja korras hoidma

Kõrvuti kinnisvara korrashoiu tegevusstandardi väljatöötamisega üllitas Eesti Kinnisvara Haldajate ja Hooldajate Liit (EKHHL) kaks standardil põhinevat kinnisvara korrashoiu käsiraamatut ? eraldi nii omanikele kui spetsialistidele.

Mõlemad raamatud käsitlevad kinnisvara haldamise ja hooldamise ehk korrashoiu teemat. Raamatud on vastavuses 2002. aasta juulis kehtima hakkava lepingute ja lepinguväliste suhete seadusega. Omanikele suunatud käsiraamat tutvustab näiteks hoonete ja kinnistute passide olemust, hooldusraamatu koostamist, samuti antakse ülevaade kinnistu aastaeelarve koostamisest.

Spetsialistide käsiraamat puudutab kinnisvara haldamise ja hooldamisega seotud komplekstegevusi, standardi kujundamise põhimõtteid ja haldamise-hooldamise eripärasid.

Raamatud kirjastas EKHHL koos TTÜ õppejõududega.

Autor: ÄP

Hetkel kuum