Tarmo Riisenberg • 14. oktoober 2002 kell 12:26

Lattelekom ostab Televõrgu AS magistraalsideteenust

Televõrgu AS ja Lattelekom allkirjastasid lepingu, mille kohaselt ostab Lattelekom Riia-Tallinn lõigul magistraalside teenust Televõrgu AS-ilt.

Magistraalsideteenus mahus 34 Mbit/s on Lattelekomile vajalik laiendamaks oma tegevust Balti riikides eeskätt korporatiivklientidele, kes omavad oma esindusi nii Lätis kui ka Eestis.

Televõrgu AS-i juhataja Urmas Aiaste sõnul rakendub käesoleva lepinguga maailma praktikas laialt tuntud tava, kus energiaettevõtted tegutsevad edukalt ka telekommunikatsiooni valdkonnas. Balti riikides teeb selle Aiaste hinnangul võimalikuks kolme riigi energiaettevõtete pikaajaline koostöökogemus ja vastastikune usaldus.

?Lattelekom on juba Latvenergo ja Lietuvos Energijaga koostöös avanud oma teeninduskeskuse Leedus. Elektri ülekandeliinidel asetsev fiiberoptiline sidekaabel võimaldab meil pakkuda praktiliselt piiramatute mahtudega turvalisimat sideteenust, mis aitab rahuldada ka kõige nõudlikumate klientide vajadusi, ? ütles Aiaste.

Hetkel kuum