• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EPL: Tallinna bussikoondis vahetab Ikarused Volvode vastu

  Tallinna Auotbussikoondis sõlmib lähinädalatel lepingu 15 uue Volvo liigendbussi ostmiseks.

  Kuigi uued bussid jõuavad kohale alles järgmise aasta aprillis, on plaanis vanad Ikarused veel sel aastal linnaliinidelt ära võtta, kirjutab Eesti Päevaleht.
  ?Ikaruste aeg saab veel sel aastal läbi,? kinnitas TAKi suhtekorraldusjuht Sirje Roht. Praegu liigub pealinna eri liinidel Rohti sõnul iga päev kaks kuni kuus Ikarust. ?Planeerime tavaliselt 2-3 Ikarust linnaliinidele, kuid vahel võib neid korraga väljas olla ka kuni 6,? nentis Roht.
  Kokku on TAKi bussipargis kolmesaja bussi ümber, neist kümmekond on vanad Ikarused. Uuena ostetud sõidukeid on 97. ?Meie bussipargi keskmine vanus on praegu 13,7 aastat ja kui me soovime olla konkurentsivõimelised, siis peame kindlasti võtma suuna veeremi uuendamisele,? selgitas Roht. Lisaks Ikarustele vajavad lähiajal väljavahetamist ka kasutatutena Skandinaaviast ostetud Volvod ja Scaniad.
  Lähinädalatel sõlmitaksegi leping riigihanke võitnud Volvo Bus Corporationiga 15 uue liigendbussi ostmiseks. Uued kapitalirendiga ostetavad moodsad bussid peaksid pealinna tänavatele jõudma juba järgmise aasta aprillis.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Hannes Ojangu: digitaliseerimine ja rohepööre – tulevikutrendid vajavad lahtimõtestamist
Pelgast sedastusest, et digitaliseerimine, automatiseerimine ja rohepööre on tarvis oma ärimudelisse kaasata, ei ole tolku, kui seda lahti ei seleta, kirjutab Harju Ettevõtlus- ja Arenduskeskuse juhataja Hannes Ojangu.
Pelgast sedastusest, et digitaliseerimine, automatiseerimine ja rohepööre on tarvis oma ärimudelisse kaasata, ei ole tolku, kui seda lahti ei seleta, kirjutab Harju Ettevõtlus- ja Arenduskeskuse juhataja Hannes Ojangu.
Nafta hind jätkas teist päeva kallinemist
Nafta hind jätkas pärast eilset tõusu täna kallinemist, millele aitas kaasa tugev kütusenõudlus ning USA naftavarude oodatust kiirem kahanemine. Mehhiko lahe tootmine on aga pärast piirkonda tabanud orkaane jätkuvalt häiritud, vahendab Reuters.
Nafta hind jätkas pärast eilset tõusu täna kallinemist, millele aitas kaasa tugev kütusenõudlus ning USA naftavarude oodatust kiirem kahanemine. Mehhiko lahe tootmine on aga pärast piirkonda tabanud orkaane jätkuvalt häiritud, vahendab Reuters.
Enefit Green võib täna avaldada uudise börsile mineku kohta
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Ülevaade Eesti kinnisvara- ja ehitustehnoloogia idufirmadest
Riikliku programmi Startup Estonia andmebaasis oli septembri teises pooles 35 kinnisvara- ja ehitustehnoloogia idufirmat. Suurimat käivet ja enim tööjõumakse maksab neist ettevõte, mis arendab tehisintellekti tarkvara preemiumklassi ärikinnisvarale. Sealjuures lisandus mullu tabelisse viis ja tänavu on lisandunud vaid üks uus firma.
Riikliku programmi Startup Estonia andmebaasis oli septembri teises pooles 35 kinnisvara- ja ehitustehnoloogia idufirmat. Suurimat käivet ja enim tööjõumakse maksab neist ettevõte, mis arendab tehisintellekti tarkvara preemiumklassi ärikinnisvarale. Sealjuures lisandus mullu tabelisse viis ja tänavu on lisandunud vaid üks uus firma.