Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kütuse hinnad Tallinnas kell 11

  Mootorikütuse hinnad mõnedes Tallinna tanklates olid kella 11 ajal järgmised:

  5+ Linnu tee tankla: bensiin 95 euro 8.70, bensiin 98 euro 10.50, diislikütus euro 8.50. Võrreldes eelmise nädala teisipäevaga oli muutunud vaid bensiini 95 hind, tõustes 10 sendi võrra, samas on alates 14. novembrist müügil ainult euro-kütused.
  Neste tankla Linnu tee ja Sõpruse puiestee nurgal: bensiin 95 euro 8.80, bensiin 98 10.60, diislikütus euro 8.60. Bensiin 95 euro 15 senti kallim kui näiteks 12. novembril.
  Statoili tankla Sõpruse puiesteel: bensiin 95 8.95, bensiin 95 euro 9.05,
  bensiin 98 euro 10.85, diislikütus euro 8.85. Bensiin 95 5 sendi võrra kallim, 95 euro aga 15 sendi võrra odavam.
  Shelli tankla Sütiste tee ja Sõpruse puiestee nurgal: bensiin 95 9.30, bensiin 98 10.85, diislikütus 8.85, bensiin V-power 10.35, bensiin V-power racing 99+ 15.90. Shell ilmutab passiivsust, kõik hinnad samad mis kuus päeva tagasigi.
  Lukoili tankla Sõpruse puiesteel: bensiin 92 9.00, bensiin 95 energy 9.00,
  bensiin 95 euro 9.10, bensiin 98 10.70, diislikütus 8.70. Võrreldes 12. novemnriga olid tõusnud nii bensiini 92 kui 95 hinnad, seda 10-20 sendi võrra.
  Alexela tankla Pärnu mnt viadukti all: bensiin 95 8.80, bensiin 95 euro 8.90, diislikütus 8.40.
  Uno X Sõle tänava tankla: bensiin 95 8.70, bensiin 95 euro 8.80, bensiin 98 10.60, diislikütus 8.60. Kuus päeva tagasi hinnasõda lõpetada üritanud ja bensiin 95 hinna 9.35ni tõstnud Hydro Texaco järgib taas Neste joont, bensiin 95 euro on neis tanklates samas hinnas.
  Tulika bensiinijaam Kristiine keskuse hoovil: bensiin 95 9.15, bensiin 95 euro 9.60, bensiin 98 10.30, diislikütus 10.40. Bensiin 95 ja 95 euro hinnad konkurentsitult kõrgemad kui teistes vaadeldud tanklates, samas on bensiin 98 ja diislikütuse hinnad jällegi madalamad.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Olulisemad lood

Ootamatult sügav majanduslangus paneb prognoose ümber tegema
Euroopa Liidu kõige sügavam majanduslangus Eestis ületas analüütikute kartusi ning paneb ümber hindama ka lähiaja prognoose, kuid paar kummalist näitajat annab alust arvata, et äkki korrigeeritakse SKP numbrit tulevikus ülespoole.
Euroopa Liidu kõige sügavam majanduslangus Eestis ületas analüütikute kartusi ning paneb ümber hindama ka lähiaja prognoose, kuid paar kummalist näitajat annab alust arvata, et äkki korrigeeritakse SKP numbrit tulevikus ülespoole.
On prominendi enda teha, et ta vale laulu sisse ei satuks
Tuntud inimesed seovad end kahtlaste äridega liiga kergekäeliselt. Isegi siis, kui asi juba eemalt nuusutades haiseb, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Tuntud inimesed seovad end kahtlaste äridega liiga kergekäeliselt. Isegi siis, kui asi juba eemalt nuusutades haiseb, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
USA aktsiaturgude ralli ei jaksanud leida jätku
Kolmapäeval rallinud USA aktsiaturud tõmbasid päev hiljem hinge, kõikudes nulli ligidal ja sulgudes väikeses miinuses.
Kolmapäeval rallinud USA aktsiaturud tõmbasid päev hiljem hinge, kõikudes nulli ligidal ja sulgudes väikeses miinuses.
Reaalajas börsiinfo
Suures kahjumis Operaili kaubaveod on tänavu vähenenud poole võrra
Riigile kuuluva raudteevedude ettevõtte Operail kaubamahud on Vene sõja tõttu kokku kuivanud ning kasumi asemel vaatab esimese 9 kuu tulemustest vastu 3,5 miljoni euro suurune kahjum.
Riigile kuuluva raudteevedude ettevõtte Operail kaubamahud on Vene sõja tõttu kokku kuivanud ning kasumi asemel vaatab esimese 9 kuu tulemustest vastu 3,5 miljoni euro suurune kahjum.
Juhtide piiratud aeg teeb värbamise kalliks
Värbaja saab sobivate kandidaatide otsimisel ära teha küll palju tehnilist tööd, kuid ka juhtide panustatud aeg on oluline ja see teeb värbamise kalliks, rääkis Grant Thorntoni personaliteenuste juhtiv nõustaja Airi Neemre saates “Kasvukursil”.
Värbaja saab sobivate kandidaatide otsimisel ära teha küll palju tehnilist tööd, kuid ka juhtide panustatud aeg on oluline ja see teeb värbamise kalliks, rääkis Grant Thorntoni personaliteenuste juhtiv nõustaja Airi Neemre saates “Kasvukursil”.
Fermi Energia astus esimese sammu Ukrainas
Kui kõik kulgeb plaanipäraselt, toodab Fermi Energia 10 aasta pärast Ukrainas elektrit. Koostööleping on sõlmitud ja väikereaktorite tehnoloogiat on Ukrainal põhjust kaaluda küll, ütles hommikuprogrammis Fermi Energia juht Kalev Kallemets.
Kui kõik kulgeb plaanipäraselt, toodab Fermi Energia 10 aasta pärast Ukrainas elektrit. Koostööleping on sõlmitud ja väikereaktorite tehnoloogiat on Ukrainal põhjust kaaluda küll, ütles hommikuprogrammis Fermi Energia juht Kalev Kallemets.
NBA lubab pensionifondidel klubide omanikeks olla
USA tippkorvpalliliiga NBA otsustas eile lubada pensionifondidel, riiklikel fondidel ja sihtkapitalidel olla korvpalliklubide passiivsed osanikud.
USA tippkorvpalliliiga NBA otsustas eile lubada pensionifondidel, riiklikel fondidel ja sihtkapitalidel olla korvpalliklubide passiivsed osanikud.

Olulisemad lood

Kolleegid tahavad lükata varastanud kohtutäituri hiigelvõlad maksumaksja kukile Täiturite kojal endal näpud põhjas
Kuna kellelgi teisel raha pole, peab tõenäoliselt riik maksma kinni 300 000 eurot kahju, mille tekitas omastamises süüdi mõistetud kohtutäitur Kersti Vilbo.
Kuna kellelgi teisel raha pole, peab tõenäoliselt riik maksma kinni 300 000 eurot kahju, mille tekitas omastamises süüdi mõistetud kohtutäitur Kersti Vilbo.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.