• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Vene rahvaloendus näitas Moskva elanike arvu kasvu 2 mln võrra

  Rahvaloenduse andmetel elab Venemaal 145,1 mln inimest, neist 2 mln on siirdunud Moskvasse, teatas täna rahvuspoliitika minister Vladimir Zorin.

  Praegu elab Venemaa pealinnas 10 mln inimest. 300 000 inimese võrra kasvas Moskva oblasti, 150 000 võrra Peterburi ja 150 000 inimese võrra Leningradi oblasti elanike arv. Lõuna föderaalringkonda kuuluvate vabariikide elanike arv kasvas 6%, seda peamiselt Kaukaasia vabariikide arvel.
  Zorin teatas, et juba märtsis-aprillis saab teatavaks täpne elanike arv, kes elavad linnades ja maal, samuti meeste-naiste arvukuse suhe. Venemaa rahvuslik koosseis selgub järgmise aasta sügiseks, sotsiaal-majanduslikud näitajad 2003.aasta detsembriks.
  Eelmise, 1989. aastal läbiviidud loenduse järgi elas Venemaa territooriumil 147 mln inimest.
  <#Newsru.com=http://www.newsru.com/russia/29nov2002/nas.html>
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Aimar Ventsel: Kesk-Aasia õppetund – autoriteet pole jumalast antud
Pikemas perspektiivis on parem mõnevõrra võimu jagada, selmet panna alluvaid ihaldama absoluutset võimu pakkuvat ülemuse ametit, et siis ise sama autoritaarselt kõigile koht kätte näidata, kirjutab Kasahstani värske näite varal etnoloogiadoktor Aimar Ventsel.
Pikemas perspektiivis on parem mõnevõrra võimu jagada, selmet panna alluvaid ihaldama absoluutset võimu pakkuvat ülemuse ametit, et siis ise sama autoritaarselt kõigile koht kätte näidata, kirjutab Kasahstani värske näite varal etnoloogiadoktor Aimar Ventsel.
Brenti nafta hind tõusis kolme aasta tippu
Naftahinnad tõusid täna ning Brenti futuurid kerkisid viimase kolme aasta kõrgeima tasemeni. Investorid panustavad sellele, et pakkumine püsib jätkuvalt kitsas, vahendab Reuters.
Naftahinnad tõusid täna ning Brenti futuurid kerkisid viimase kolme aasta kõrgeima tasemeni. Investorid panustavad sellele, et pakkumine püsib jätkuvalt kitsas, vahendab Reuters.
Vilepuhuja märtri rollist välja tõstmine toob ettevõtjatele uusi kohustusi
Selleks, et vilepuhuja julgeks organisatsiooni kitsaskohtadele osundada, peab ta tundma end turvaliselt. Peagi rakenduv Euroopa Liidu direktiiv seab ettevõtetele konkreetsed nõuded tagamaks, et probleemidele tähelepanu juhtija ei satuks märtri rolli.
Selleks, et vilepuhuja julgeks organisatsiooni kitsaskohtadele osundada, peab ta tundma end turvaliselt. Peagi rakenduv Euroopa Liidu direktiiv seab ettevõtetele konkreetsed nõuded tagamaks, et probleemidele tähelepanu juhtija ei satuks märtri rolli.
„Kartke ja oodake halvimat“: häkkerid ründasid Ukraina riigi veebi