BRC müügiläbirääkimised peaks lõppema kuu pärast

Inno Tähismaa 06. jaanuar 2004, 00:00

?BRC müük on läbirääkimiste faasis,? ütles Hansapanga kommunikatsioonijuht Mart Tõevere. Ta ei osanud hinnata, kui kaua võib müügiprotsess veel aega võtta. ?Oleme enda jaoks seadnud eesmärgi, et teeme seda põhjalikult ning ei kiirusta protsessiga, et jõuaks kõiki osapooli rahuldava tulemuseni,? vahendas Tõevere panga seisukohta. ?Kui läbirääkimised edukalt läbi, anname sellest ka teada.?

Hansapank pole seni avalikustanud, kes ja mis hinnaga on teinud BRC ostuks pakkumise. Teadaolevalt on ostust huvitatud BRC endised nõukogu liikmed Mart Tooming, Kalle Kiigske ja Tarmo Rooteman.

Kalle Kiigske sõnul kestab müügiprotsess veel umbes kuu aega. ?Kuu on kestnud, kuu läheb veel,? hindas Kalle Kiigske eile läbirääkimiste käiku. Kiigske ütles, et ei tea, kes on ülejäänud BRC ostu huvilised. Tema sõnul pole pank seda infot välja andnud. Oma pakkumise suurust ei soovinud Kiigske avalikustada.

Kiigske ütles, et BRC oli panga jaoks võõrkeha ja selle müüki kaaluti juba varem. BRC loodi 1998. aastal, et Hansapanga liisingufirma AS Hansa Capital saaks müüa liisingust tagasi tulnud autosid.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing