Elion jätkab Eesti Kergejõustikuliidu peasponsorina

Liis Kängsepp 26. jaanuar 2004, 14:07

Eesti Kergejõustikuliit ja Elion kirjutasid alla sponsorlepingule, millega Elion toetab Eesti kergejõustiklaste ettevalmistust Ateena olümpiamängudeks.

Toetuslepingu sõlmimisega sai AS-st Elion Ettevõtted Eesti Kergejõustikuliidu peasponsor. Samas sõlmiti koostööleping ka mitmevõistluse alarühma sponsori ja Ateena olümpiamängude ametliku spordijoogiga Powerade®.

Eesti Kergejõustikuliidu presidendi Neinar Seli sõnul on Elioni toetusprojekt hea näide ettevõtete suurest huvist edendada sporti ja sportlikke eluviise. ?Tänaste lepingutega said meie mitmevõistlejad lõpliku finantsgarantii olümpiamängudeks ettevalmistumisel,? lisas Seli. Kui Elion on Kergejõustikuliidu peasponsor juba teist aastat, siis Powerade® sõlmis täna Eesti Kergejõustikuliiduga oma esimese mahukama koostöölepingu.

Elion Ettevõtted ASi juhatuse esimehe Valdo Kalmu kinnitusel on kergejõustik väga mitmekülgne ala ja selle toetamine tagab alale püsiva arengu. ?Eesti tipud kergejõustikus on näidanud väga häid tulemusi ja samas on hea meel, et tulemas on ka järelkasvu. Elion otsustas jätkata kergejõustiku toetamist, et ala areng ei katkeks,? ütles Kalm.

Sponsorlepingu raames toetab Elion kolme kergejõustiku valdkonda: suurem osa toetusest suunatakse Eesti mitmevõistlejate arengusse ja ettevalmistusse Ateena olümpiamängudeks. Samuti toetatakse laste kergejõustiku võistlussarja TV 10-olümpiastarti ning aidatakse kaasa eeloleval suvel Eestis toimuvate kergejõustikuvõistluste korraldamisele.

2004. aastal on Eesti Kergejõustikuliidu mitmevõistluse alarühma eesmärgiks saavutada 3.-4. juulil Tallinnas toimuval Euroopa mitmevõistluse karikavõistluse superliigas meeskondlik võit ning kindlustada naiskonna püsimajäämine I liigasse. Samuti on mitmevõistlejad seadnud oma eesmärgiks võita medal suvel toimuvatelt Ateena Olümpiamängudelt.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing