Baltika avab Riias kaks uut poodi

20. mai 2004, 09:02

Baltika avab täna Riias, Domina kaubanduskeskuses kaks uut poodi ? Montoni ja suurima CHR/Evermeni kaupluse Lätis, teatas ettevõte.

Lätis on Baltikal kokku üheksa kauplust: Montoni ja CHR/Evermeni jaekettides on koos avatavatega poode vastavalt neli ja kolm, Baltmanil kaks kauplust. Kõik kauplused asuvad Riias ? nii erinevates kaubanduskeskustes kui ka iseseisvate kauplustena.

?Riias avatava Domina kaubanduskeskuse operaatoril on Tallinna Kristiine keskuse näitel suurepärane kogemus rõivakaubandusele spetsialiseerunud keskuse rajamisel olemas,? ütles Maire Milder, Baltika Grupi jaekaubandusdivisjoni direktor. ?Seetõttu on meil usk ka nende Riia ettevõtmisse ning arvame, et see kujuneb Lätis sama edukaks nagu Tallinnas olev keskus.?

2004. a. esimesel poolaastal avas Baltika Grupp 11 poodi, kokku on Baltika Grupil koos avatavate kauplustega Eestis, Lätis, Leedus, Ukrainas, Poolas ja Rootsis 11 096 m2 oma kaupluste müügipinda (78 kauplust), koos kontrollitavate jaepindadega kokku 11 146 m2 (79 pinda).

Baltika Grupi konsolideeritud netokäive oli 2003. aastal 498 mln krooni. Grupp opereerib 79 kauplust ja jaepinda seitsmel turul (Eesti, Läti, Leedu, Poola, Ukraina, Venemaa, Rootsi), mis jaotuvad kolme jaekaubanduskontseptsiooni (Monton, Baltman, CHR/Evermen) ja vabrikupoodide vahel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing