Edgar Savisaar märgistas alluvad

Villy Paimets 15. oktoober 2004, 00:00

Edgar Savisaar määras kolmapäeval linnapea kasutada olevast fondist heldeid preemiaid Keskerakonna linnaosavanematele ning kahe ameti direktoritele. Preemia said kaks kuud ametis püsinud Aivar Riisalu, Kalev Kallo, Lauri Laasi ja Enno Tamme kõrval ka kommunaalameti juht Ain Valdmann ja tuletõrje- ja päästeameti direktor Raik Saart.

Valdmann sai 17 500kroonise preemia läbirääkimiste eest aktsiaseltsiga Tallinna Vesi, sama suure summa sai Saart riskianalüüsi koostamise eest. (Valdmann ja Saart teenivad 1. oktoobri seisuga 23 000kroonist kuupalka, kommunaalameti keskmine kuupalk on 10 589, tuletõrje- ja päästeametis 9921 krooni.) Ilmselt saavad nimetatud ametid juba lähiajal uued juhid, kuna Savisaare jagatud preemiad lõid Valdmannile ja Saartile Keskerakonna pitseri otsaette.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:48
    Otsi:

    Ava täpsem otsing