Villy Paimets • 14. oktoober 2004 kell 22:00

Edgar Savisaar märgistas alluvad

Edgar Savisaar määras kolmapäeval linnapea kasutada olevast fondist heldeid preemiaid Keskerakonna linnaosavanematele ning kahe ameti direktoritele. Preemia said kaks kuud ametis püsinud Aivar Riisalu, Kalev Kallo, Lauri Laasi ja Enno Tamme kõrval ka kommunaalameti juht Ain Valdmann ja tuletõrje- ja päästeameti direktor Raik Saart.

Valdmann sai 17 500kroonise preemia läbirääkimiste eest aktsiaseltsiga Tallinna Vesi, sama suure summa sai Saart riskianalüüsi koostamise eest. (Valdmann ja Saart teenivad 1. oktoobri seisuga 23 000kroonist kuupalka, kommunaalameti keskmine kuupalk on 10 589, tuletõrje- ja päästeametis 9921 krooni.) Ilmselt saavad nimetatud ametid juba lähiajal uued juhid, kuna Savisaare jagatud preemiad lõid Valdmannile ja Saartile Keskerakonna pitseri otsaette.

Hetkel kuum