• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Edgar Savisaar märgistas alluvad

  Edgar Savisaar määras kolmapäeval linnapea kasutada olevast fondist heldeid preemiaid Keskerakonna linnaosavanematele ning kahe ameti direktoritele. Preemia said kaks kuud ametis püsinud Aivar Riisalu, Kalev Kallo, Lauri Laasi ja Enno Tamme kõrval ka kommunaalameti juht Ain Valdmann ja tuletõrje- ja päästeameti direktor Raik Saart.
  Valdmann sai 17 500kroonise preemia läbirääkimiste eest aktsiaseltsiga Tallinna Vesi, sama suure summa sai Saart riskianalüüsi koostamise eest. (Valdmann ja Saart teenivad 1. oktoobri seisuga 23 000kroonist kuupalka, kommunaalameti keskmine kuupalk on 10 589, tuletõrje- ja päästeametis 9921 krooni.) Ilmselt saavad nimetatud ametid juba lähiajal uued juhid, kuna Savisaare jagatud preemiad lõid Valdmannile ja Saartile Keskerakonna pitseri otsaette.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

TalTechi teadur: süsinikdioksiid tuleb kinni püüda
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
USA börs jätkas tõusu
Kolmapäeval jätkus USA börsidel tõus, kui kõik kolm peamist indeksit ronisid kõrgemale, vahendab Yahoo Finance.
Kolmapäeval jätkus USA börsidel tõus, kui kõik kolm peamist indeksit ronisid kõrgemale, vahendab Yahoo Finance.
Raadiohommikus: uue riskifondi miljonid, meelerahu ja politseinikud allilmas
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Raadiohommikus: kust tuleb töökius ning kuidas peab maitsema veganpihv?
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.