• Jaga lugu:

  Euroopa ja Jaapani keskpangad vaevad interventsiooni

  Jaapan ja Euroopa Keskpank on arutanud võimalikku ühist interventsiooni valuutaturul kui dollari kiire nõrgenemine jeeni ja euro suhtes jätkub.

  Nii on ajalehele Financial Times eile kinnitanud Jaapani rahandusministeeriumi ametnikud, kirjutab leht.
  Allikad ei avaldanud, mida Euroopa Keskpank vastas, kuid ütlesid, et eurotsoonis on kujunenud ühine arvamus, et euro tugevnemine hakkab juba kahjustama Euroopa majanduse väljavaateid. Pank FT-le kommentaari ei andnud.
  Jutud võimalikust interventsioonist jätkavad Jaapani püüdeid dollari langust verbaalsete vahenditega pidurdada. Kolmapäeval ütles Jaapani rahandusministeeriumi rahvusvaheliste küsimuste aseminister Hiroshi Watanabes, et ?kui dollar ainult langeb on täiesti loomulik, et Jaapan ja Euroopa samme astuvad.?
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Avatus ja liberaalsus teenib Eesti huve ka Euroopa kaksikpöördes
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
USA aktsiaturud langesid enne suurfirmade tulemusi
Suurte tehnoloogiafirmade tulemusi oodanud USA börsid sulgusid miinuses, lõpetades nii viiepäevase ralli.
Suurte tehnoloogiafirmade tulemusi oodanud USA börsid sulgusid miinuses, lõpetades nii viiepäevase ralli.
Lahkuv juht: Ragn-Sells saab endale ägeda uue juhi
Ragn-Sellsist lahkuv juht Rain Vääna kiidab mantlipärijat Kai Realot ja valmistub talle tööd üle andma, enne kui ise uusi väljakutseid otsima asub.
Ragn-Sellsist lahkuv juht Rain Vääna kiidab mantlipärijat Kai Realot ja valmistub talle tööd üle andma, enne kui ise uusi väljakutseid otsima asub.
Raadiohommikus: Tesla teise kvartali tulemustest, Ööd Mirror Houses investeeringust ja e-kaubanduse rekordaastast
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.