Eesti Energia: meie hinnakujundus on läbipaistev

07. detsember 2004, 12:14

Eesti Energia teatas kommentaariks süüdistustele, et peab konkurentsiametile esitatud kaebust alusetuks ning oma hinnakujundust läbipaistvaks.

Eesti Energia peab Eesti Jõujaamade ja Kaugkütte Ühingu poolt Konkurentsiametile esitatud kaebust alusetuks. Eesti Energia hinnakujunds on seadustega reguleeritud ja läbipaistev. Kõik hinnad, millele kaebuses viidatakse, on kehtestatud Energiaturu Inspektsiooni poolt. Eesti Energia pole hinnakujunduses vaba ja Energiaturu Inspektsioon lähtub Eesti Energia kontserni kuuluvate ettevõtete hindade kehtestamisel konkurentsiseaduses, elektriturgu reguleerivates seadustes ning Euroopa Liidu vastavates direktiivides sätestatud põhimõtetest.

Eesti Energia teeb hindade küsimuses koostööd Konkurentsiameti ja Energiaturu Inspektsiooniga ning oleme valmis omalt poolt kõnealusest teemast täieliku ülevaate andmiseks, lubas kontsern.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing