Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Üritusest tuleb teha sündmus

  Suheldes üritusturundusagentuuride esindajatega tunnistavad pea kõik ühest suust, et ürituste aeg on möödas, käes on aeg teha sündmusi. Üritustele on inimesi raske saada, kuid suursündmusest tahab igaüks osa võtta. ?Inimesed on õppinud aega väärtustama ning veedavad pigem kaks tundi raamatut lugedes kui keskpärasel üritusel, kus ?on varuks ka väike üllatus?,? põhjendas Inorek & Gray planeerija Tauno Kivihall, miks on kõigile-natuke-kõike-tüüpi asjadele üha raskem inimesi kohale saada.
  Koos arusaamaga, et sündmus on üritusest tähtsam, on hakanud üritusturundusagentuurid ennast nimetama ettevõtteks, mis pakub ?sündmusturundust? või isegi ?elamusturundust?, mis on sellel skaalal üks samm veelgi edasi.
  Samas nõustuvad agentuuri esindajad, et igast üritusest ei saa sündmust, samuti nagu iga sündmus ei pruugi tähendada elamust. Milleks siis nimemuutus? Või need ette­võtted, kes nimetavad ennast kas
  sündmusturundus- või siis elamustu­rundusteenust pakkuvaks ettevõtteks, garanteerivad tellijale 100pro­tsen­dilise sündmuse ja elamuse.
  Iseenesest pole nime muutusest midagi halba, eriti siis, kui see tõstab valdkonna mainet. Samas nimi ise ei muuda veel sisu. Uue trendiga lähevad kaasa ju kõik, nii need, kes tõsiselt näevad vaeva, et viia oma teenus uuele tasemele ja pakkuda kliendile sündmust, kui ka need, kes lihtsalt lasevad tublide najal liugu. Seega lörtsitakse nii sündmus kui ka elamus kiiresti ära. Huvitav oleks teada, mis on järgmine tase?
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Mihkel Nestor: Saksa majandussurutis ei jäta Eestit puutumata
Euroala mootoriks ristitud Saksamaa majandus on hakanud puterdama. Sealsed hädad mõjutavad negatiivselt ka Eesti eksportijate väljavaadet, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädala kommentaaris.
Euroala mootoriks ristitud Saksamaa majandus on hakanud puterdama. Sealsed hädad mõjutavad negatiivselt ka Eesti eksportijate väljavaadet, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädala kommentaaris.
Börsiettevõtted, te ju oskate palju paremini
Kolmapäeval potsatas minu postkasti Modera börsiteade, mis ütles mulle suhteliselt vähe. Minu aeg ja tähelepanu oli kasutatud, kuid potentsiaalse investorina ootan enamat.
Kolmapäeval potsatas minu postkasti Modera börsiteade, mis ütles mulle suhteliselt vähe. Minu aeg ja tähelepanu oli kasutatud, kuid potentsiaalse investorina ootan enamat.
Reaalajas börsiinfo
Jaanus Vihand uuest juhikohast: minu jaoks võrdub A. le Coq Tarmo Noobiga
Veerand sajandit A. Le Coqi õlletehast vedanud Tarmo Noopilt võtab 1. septembrist teatepulga üle Jaanus Vihand, kes avas Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis ametivahetuse tagamaid.
Veerand sajandit A. Le Coqi õlletehast vedanud Tarmo Noopilt võtab 1. septembrist teatepulga üle Jaanus Vihand, kes avas Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis ametivahetuse tagamaid.
Vene kodanike sisenemist Eestisse piiratakse juba tuleval nädalal
Eile kiitis valitsus heaks sanktsiooni, millega piiratakse Venemaa kodanikele Eesti viisade väljastamist. Nüüd on teada, et Vene kodanikud ei saa üle piiri alates 18. augustist.
Eile kiitis valitsus heaks sanktsiooni, millega piiratakse Venemaa kodanikele Eesti viisade väljastamist. Nüüd on teada, et Vene kodanikud ei saa üle piiri alates 18. augustist.
Hälvikparkijatest tüdinenud nõuavad liiklusseaduse muutust
Linlased, kes on häiritud renditõukerataste lohakast parkimisest, mis takistab kaasliiklejaid ja tekitab tänavatel ohtlikke olukordi, on asunud koguma allkirju liiklusseaduse muudatuseks, et kaoses korda luua.
Linlased, kes on häiritud renditõukerataste lohakast parkimisest, mis takistab kaasliiklejaid ja tekitab tänavatel ohtlikke olukordi, on asunud koguma allkirju liiklusseaduse muudatuseks, et kaoses korda luua.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.