7. veebruar 2006 kell 15:20

Neeme Jõgi hakkab juhtima logistikafirmat Smarten

Smarten Logistics tegevjuhina asub kolmapäeval ametisse Neeme Jõgi, senine juht Mait Miller jätkab ettevõtte müügi- ja turundusjuhina.

Smarteni juhatus jätkab neljaliikmelisena, lisaks varem mitmeid suurfirmasid juhtinud Neeme Jõgile ja Mait Millerile kuuluvad juhatusse finantsdirektor Olari Karlson ning arendusdirektor Rain Ignatjev, teatas Smarten suhtekorraldusfirma vahendusel.

Neeme Jõgi ütles pressiteate vahendusel, et kolm aastat Smartenit juhtinud Mait Miller on teinud oma meeskonnaga head tööd.

'Smarten on kiiresti kasvanud ja kunagisest hulgifirmast on lühikese ajaga kujundatud juhtiv logistikaettevõte,' rääkis Jõgi. Ta lisas, et Smarten plaanib laieneda uutesse teenusvaldkondadesse ja pakkuda logistikat senisest rohkematele tööstusharudele.

Praegu ehitab Smarten Assakule umbes veerand miljardi kroonist logistikakeskust, kuhu rajatakse 39 000 m² lao- ja kontoripinda. Esimeses etapis valmib tänavu juuliks 22 000 m² laopinda ja 2500 m² kontoripinda. Investeeringu suurus ulatub umbes 200 miljoni kroonini.

220 inimesele tööd andev Smarten osutab põhitegevusena logistikateenuseid Eestis. Samuti korraldatakse transiitvedusid ja tolliteenuseid, kaupade ladustamist, komplekteerimist ning käsitlemist koos kõigi lisatoimingutega, kaupade jaotamist ja importi Eestisse.

Ettevõte kuulub täielikult Eesti kapitalile.

Hetkel kuum