Pindi Kinnisvara sai suurima kontorivõrguga kinnisvarafirmaks Eestis

27. veebruar 2006, 10:54

Sellest aastast on Pindi Kinnisvara Eesti suurima kontorivõrguga kinnisvarafirma, ettevõtte kaubamärgi all tegutseb 11 esindust.

Pindi Kinnisvara teatel tõstis 2005. aastal toimunud laienemine ettevõtte aastaga Eesti suurima geograafilise kontorivõrguga kinnisvarafirma staatusesse. Pindi Kinnisvara esindused asuvad 11 linnas: Tallinnas, Tartus, Pärnus, Narvas, Valgas, Viljandis, Tõrvas, Võrus, Kuressaares, Paides ning alates 1. märtsist ka Rakveres.

Vähem kui aastaga on avatud seitse uut kontorit. Ettevõtte teatel on sihikul on veel üksikud linnad - 2006. aasta eesmärk on avada veel kaks bürood, millega tagatakse esindatus kõigis Eesti olulisemates geograafilistes punktides.

Pindi Kinnisvara teatel on teised, suurimate kontorivõrkudega kinnisvarafirmad Vestman Kinnisvara (10 esindust), Arco Vara (9 esindust) ja Uus Maa (8 esindust).

Pindi Kinnisvara alanud aastal on eesmärgiks võetud liikumine Vilniuse ja St. Peterburgi turule, sihikul on ka Kiiev.

Pindi Kinnisvara on asutatud 1995. aastal Tartus. Pindi Kinnisvara näol on tegemist 100% Eesti kapitalil põhineva ettevõttega. Firma tegevus baseerub kolmel põhilisel valdkonnal: vahendus-, hindamis- ja haldusteenusel.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing