Indrek Pertelson rajab 75 miljoni krooni eest spordiklubi

21. november 2006, 10:58

Täna paigutatakse nurgakivi uuele
rajatavale spordiklubile Arigato, mis asub Tallinnas, Rannamõisa tee 3.

„Arigato on palju enamat kohast, kuhu tullakse lihtsalt trenni tegema,” selgitas klubi filosoofiat spordiklubi juhatuse esimees, kahekordne olümpiapronks Indrek Pertelson.

Tulevase hoone maksumus ulatub üle 75 miljoni krooni. Pertelsoni sõnul on tegu kogu kompleksi hinnaga. Täpset hinda ei osanud Pertelson veel öelda, kui kindlasti ületab lõplik hind 75 miljonit krooni. Ehitust teostab Celander Ehituse AS, spordiklubi projekteeris arhitektuuribüroo Puusepp Mänd. Arigato spordiklubi avab oma uksed 2007. aasta suve alguses.

Pertelsoni sõnul on kompleksi omanik Haabersti Perespordikeskuse Aktsiaselts. Äriregistri andmetel kuulub Haabersti Perespordikeskuse Aktsiaseltsi enamusosalus Pertelsoni firmale Sentimento ja ettevõtte teine osanik on AS Eesti Talleks.

Arigato Spordiklubi ligi 6 000 m² suurusel pindalal saab turgutada oma keha ja meeli jõusaalis või tai chi trennis, aeroobika- või joogatunnis, tantsides sambat või mängides jalgpalli. Uus keskus pakub paljude erinevate võistluskunstide treenimisvõimalusi.

Lisaks sellele on Arigatos võimalik regulaarselt kontrollida oma tervislikku seisundit spordiklubi arstide juures.

Võimalik on külastada nõelravi- ja massaažikabinette, nautida iluteenuseid, jaapani kuumasid vanne ja saunasid ning spetsiaalselt spordiklubi jaoks välja töötatud menüüga toitlustust.

Uue spordiklubi avamisel osalevad EV kultuuriminister Raivo Palmaru, Tallinna linnapea Jüri Ratas, Eesti Olümpiakomitee president Mart Siimann, Euroopa Judoliidu president Marius Vizer, Euroopa Judoliidu asepresident Sergei Soloveytshik, Venemaa Judoliidu asepresident Arkadi Rotenberg, Celander Ehituse juhatuse esimees Roland Mäll.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. November 2006, 10:58
Otsi:

Ava täpsem otsing