Mariliis Pinn • 31. jaanuar 2007 kell 12:15

A.Le Coq pürib energiajookide turuliidriks

A.Le Coqil on kindel plaan saada siseneda energiajookide turule uue tootega Dynami:t.

A.Le Coqi juhatuse esimehe Tarmo Noopi sõnul ei plaani nad mitte ainult turule sisenda, vaid saada ka suveks turuliidriks ja saavutada aasta lõpuks müügimaht miljon liitrit. "Energiajookide turg on viimaste aastata jooksul tohutult kasvanud, olen veendud, et turgu õnnestub veel rohkem kasvatada," lisas ta.

Noop toob toote eelisteks koostis, maitse ja hind. "Kolm aastat kestnud tootearenduse jooksu oleme loonud väga heade maitseomadustega ning organismi ergutavate toimeainete - tauriin ja kofeiin- ideaalse kooslusega joogi," lisas ta.

"Anname aru, et agressiivse hinnaliidris staatusega saavutame konkurentsi eelise, hiljem hind tõuseb 11-12 kroonini," paljastas Noop turuliidriks tõusmise kava. "Tuleme välja ka nelipakiga, kus üks purk on tasuta," lisas ta.

Hetkel kuum