4. juuli 2007 kell 10:20

Tallinnas tuleb Olympicu peakontori ees kasiinovastane meeleavaldus

18. juulil toimub Tallinnas esimene kasiinovastane meeleavaldus, mille korraldab Eesti kasiinoäri riigi kontrolli alla võtmist pooldav liikumine Riigikasiino2011.

Kasiinovastase meeleavalduse korraldamise kohaks on valitud Eesti suurima kasiinoketi esindaja Olympic Entertainment Group peakontori esine Kreutzwaldi tänaval, teatas liikumine.

"Kui meie aktiivsus päästab kasvõi ühe Eesti pere kasiinotragöödiast, oleme õnnelikud, et oleme õigel teel, Eesti ühiskond on lahendusteks valmis, aeg on valitsejatel teha julge otsus", arvas liikumise asutaja ja poliitik Max Kaur.

"Täna Eestit valitsev kasiinoepideemia hävitab ühiskonda kiiremini kui mingi muu haigus, tegemist on ühiskonna ja riigi julgeolekut ohustava nähtusega, mille tagajärjel satub kontroll riigi ja ühiskonna üle järjest rohkem kasiinoärikate kätte, kes kasutavad selleks hasartmängusõltlasi, poliitikuid ja meediat," lisas Kaur.

Hetkel kuum