6. august 2007 kell 15:03

Väinamere Liinid teenindas nädalavahetusel ligi 50 000 reisijat

Väinamere Liinide teatel oli möödunud nädalavahetus saartel toimuvate mitmete suurürituste tõttu aasta üks reisijaterohkemaid, ettevõte teenindas neljapäevast pühapäevani Kuivastu-Virtsu liinil 35 944 reisijat ja 11 312 sõidukit ning Rohuküla-Heltermaa liinil 13 695 reisijat ja 4225 sõidukit, teatas laevafirma.

„Parvlaev Harilaiu toomine Saaremaa ja mandri vaheliselt liinilt Rohuküla-Heltermaa liinile ning broneeringulimiitide kohatine suurendamine õigustasid end, samuti aitas kaasa reisijate mõistev suhtumine oma sõiduaegade hajutamisel. Seetõttu suutsime kogu nädalavahetuse vältel teenindada kõiki reisijaid Rohuküla-Heltermaa liinil kuni kahetunnise ooteajaga ning Kuivastu-Virtsu liinil reedel tunni kuni pooleteise ning pühapäeval pooleteise kuni kahe ja poole tunnise ooteajaga,” ütles Hiiuväin.

Eelmisel aastal samal nädalavahetusel reisis Saaremaa ja mandri vahelisel liinil 33 160 reisijat ja 10 392 sõidukit ning Hiiumaa ja mandri vahel 12 565 reisijat ja 3588 sõidukit

Hetkel kuum