Üks küsimus

Ain Kivisaar 17. september 2007, 00:00

Otsustasin Arco Vara aktsiaid mitte märkida, kuna turu meelestatus ei soosinud hinnakasvu. Samas ei saa Arco IPOt kindlasti ebaõnnestunuks pidada, kuna hoolimata ebasoodsast turukonjunktuurist, märgiti kõik aktsiad täis. Normaalne tulemus oleks olnud ka 70-80 protsendimärkimine. Arvan, et aktsia liikumine on adekvaatselt peegeldanud üldist arvamust kohalikust kinnisvaraturust, mitte aga turu potentsiaali. Ma ei ole kindel, et kui Arco asemel oleks noteeritud mõni teine kinnisvaraettevõte, keda probleemid elamispindade sektoris absoluutselt ei puuduta, oleks see teinud oluliselt parema soorituse. Turud kipuvad ikka üle reageerima, olgu siis tegemist positiivse või negatiivse meelestatusega.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing