Arakas kummutab kõlakat Arco osaluse müügi kohta

21. detsember 2007, 07:57

Kuigi kinnisvararingkond kihab spekulatsioonidest, et Arco Vara juhtkonnavahetusega kaasneb ka firma asutaja Arti Arakase osaluse müük, välistab Arakas selle kategooriliselt.

Eelmisel nädalal teatas Arco, et jaanuaris lahkub firma juhi kohalt Viljar Arakas ja tema vend, firma asutaja Arti Arakas taandab ennast nõukogu esimehe kohalt lihtliikmeks. Lahkumisi põhjendati juhatuse ja nõukogu erimeelsustega firma juhtimise ja edasise arengu osas, kirjutas Postimees.

Kohe pärast juhtide vahetuse uudist hakati kinnisvararingkondades spekuleerima võimalusega, et Arti Arakas kaalub oma osaluse müüki, kuigi suvel börsile tulles võtsid firma kolm senist osanikku Arti Arakas, Richard Tomingas ja Hillar-Peeter Luitsalu kohustuse aasta jooksul oma osalust mitte müüa.
Arco aktsiaemissiooni korraldanud SEB Enskilda esindaja Henrik Igasta sõnul ei ole keegi Arcost nende poole pöördunud sooviga murda lepingut ja oma aktsiaid müüa. «Üldiselt nii ka ei tehta, sest sellega rikutaks mitte ainult meie kui korraldajaga sõlmitud lepingut, vaid ka investoritele antud lubadusi,» ütles ta. «Kaotada oleks sellises asjas kõige enam müüjal endal.»

Arti Araka kinnitusel ei ole tal praegu mingit müügiplaani ja seda ei lubaks ka börsile tulekul sõlmitud leping. Küsimusele, kas sellest võib järeldada, et ta ei müü oma osalust ka tuleval või ületuleval aastal, vastas ta siiski, et kunagi ei saa milleski nii pika aja peale kindel olla. «Praegu mul kindlasti müügiplaani ei ole,» kinnitas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. November 2013, 14:14

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing