Kruuda: ma ei tea veel Pärnu mnt 139 ostjat

10. jaanuar 2008, 16:22

Oliver Kruuda ütles, et ei tea hetkel, kes
võiks olla Pärnu mnt 139 kinnistu potentsiaalne ostja, kuid Kalev REC töötab
selle nimel iga päev.

Kruuda ütles aripaev.ee-le, et Kalev REC sai tõepoolest Riigi Kinnisvaralt äraütleva kirja. "Aadressil Pärnu mnt 139 on palju maju, pakkusime neile muuseumimaja. Saime tõepoolest nendelt äsja mingi kirja."

Kruuda lisas, et ei oska vastata küsimusele, kes võiks olla riigi poolt ostmata jäetud maja potentsiaalseteks ostjateks ja millal tehing teoks saada võib. "Töötame iga päev," sõnas Kruuda. Samas pole lähemal ajal Riigi Kinnisvara poolt ära põlatud maja kellelegi teisele pakkuda.

Riigi Kinnisvara loobus ostust liiga kõrge hinna tõttu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. May 2008, 18:40
Otsi:

Ava täpsem otsing