ÄP fototoimetus • 17. jaanuar 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Simpel Session saab viieseks

Simpel Session on maailmas tuntud rahvusvaheline ekstreemspordiüritus, mis toob Tallinna kokku trikirattureid ning rulatajaid 31 riigist. Kokku oodatakse kuni 150 võistlejat üle kogu maailma.

Simpel Sessioni õnnestumisele annavad oma panuse ka ameeriklased - skatepark'i ehitaja Nate Wessel ja legendaarne trikiratturite võistluse kommentaator Zack Catfish Yankush. Kui Wessel on disaininud parke Hiinast Austraaliani üle maailma ja teinud nii Session 07 kui ka suvise pargi disaini, siis Catfish lahkus siit pärast eelmist võistlust Eesti lipu tätoveeringuga ja lubadusega tagasi tulla. Just tema on hääl kommentaatoripuldis ka maailma suurimatel ekstreemspordivõistlustel X-Games.

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt