E-Piim võitis 3 miljoni kroonise juustuvaidluse

23. jaanuar 2008, 15:38

Täna langetas kohus otsuse, millega
tuleb juustukaupmees Ago Tederi tootmisettevõttel maksta Kuldse juustu
võltsimise eest E-Piimale 3,1 miljonit krooni kahjutasu.

Estoveri juhi Ago Tederi ja E-Piima vaheline kaubamärgisõda on kestnud juba aastaid. Täna tuli Harju maakohtust esimene kohtuotsus, mis kaubamärkide jäljendamise eest ka kopsaka kahjutasu välja mõistis. Kahjutasu peab maksma Tederi juustu- ja kohupiimafirma Põltsamaa Meierei Juustutööstus.

Juustuvõltsimist ning kahju tekitamist arutati hiljuti veel kriminaalkorras, kuid kohus lõpetas kriminaalmenetluse avaliku huvi puudumise põhjendusel. Süüpingil istusid toona Ago Teder ja tema tellimusel Tori-Seljal Kuldset juustu valmistanud Toomas Miller.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. January 2008, 15:38
Otsi:

Ava täpsem otsing