Laulis tagasi

Lennart Beat 01. veebruar 2008, 00:00

Nagu live Tallinnas näitas, saab ka Molokota, kuid mitte ilma tolle projekti fännideta. Sellest tingitud palavus ja kehv astroloogiline seis naudingul tekkida ei lubanud.

Kindla peale saabunud ning kohalikud kuulsused olid minu lühiküsitluse põhjal rahul, kuigi visuaalselt

Rock Café'st päris diskoteeki sel õhtul ei tekkinud. Ning see oli veider, sest albumina oli "Overpowered" justkui klubiseinte vahele loodud. Möödunud aasta oktoobris ilmunud plaat jäi tervikuna nõrgemaks kui singlite ja remikside kogusumma.

Kontserdijärgsel ööl tehtud korduvkuulamine ei suutnud samuti kujunenud arvamust muuta. Ma miskipärast püüdsin paremat kujundada ning imestan, milleks niipalju pingutust. Peaasi et Roisin Murphy'l on publik, kes teda mõistab ja õigesti hindab. Üks asi veel - kuidas tekkis mu särgile märk kirjaga www.aitatallinn.com?

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:51
Otsi:

Ava täpsem otsing